Cele mai citite

Adevărul despre banii primiţi de la Hagi: ”Să ştiţi de la mine!”

S-a aflat cu câţi bani a ajutat-o Gheorghe Hagi pe Simona Halep! Stere Halep a spus tot
Autor: Alex Bradescu | 13.12.2017 | 16:30
Adevărul despre banii primiţi de la Hagi: ”Să ştiţi de la mine!”

Stere Halep a lămurit situaţia banilor primiţi de la Gheorghe Hagi. S-a vorbit despre faptul că Simona ar fi fost ajutată foarte mult în tenis de banii pe care i-ar fi primit de la “Rege”. Suma vehiculată era de 500.000 de dolari, însă acum tatăl Simonei explică despre ce a fost vorba. 

“Acest lucru e total fals şi vreau să se ştie asta din vorbele mele. Ţin foarte mult să clarific această problemă şi mă bucur că m-aţi întrebat. Nu s-a pus niciodată problema de un asemenea ajutor. Să ştiţi că este o relaţie de respect reciproc între noi şi Gică Hagi. El este Rege, iar Simona este Regina”, a spus Stere Halep într-un interviu pentru FANATIK.RO. (TOATE DETALIILE AICI)

Simona Halep, felicitată de Hagi

Simona Halep şi Gheorghe Hagi s-au cunoscut când Simona era copil şi s-a spus că acesta a ajutat-o mult în carieră, nu doar cu sfaturi, ci inclusiv cu bani. 

Halep a dezvăluit că mai ţine legătura cu Gheorghe Hagi şi că unul din primele mesaje de felicitare pe care le-a primit când a devenit numărul 1 mondial WTA a fost chiar de la managerul tehnic al celor de la Viitorul. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!