Halep, ajutor important de la Olăroiu! A câştigat turneul

simona halep, cosmin olaroiu, eugen nae

Cosmin Olaroiu a avut o contributie importanta la un turneu castigat de Simona Halep. Stafful medical al lui Al Ahli a recuperat-o dupa o accidentare

Fostul portar Eugen Nae. membru în stafful tehnic al lui Cosmin Olăroiu la echipa Al Ahli Dubai, din campionatul Emiratelor Arabe Unite, a povestit la Telekomsport un episod foarte interesant din cariera Simonei Halep, petrecut în anul 2015.

Simona s-a înscris la puternicul turneu din circuitul WTA de la Dubai, pe care avea să-l şi câştige, după finala cu Karolina Pliskova, dar, aşa cum a mai păţit-o şi în alte rânduri, ultima dată chiar în primul meci de la Australian Open, luna trecută, a suferit o accidentare chiar la începutul competiţiei. Halep a vrut să se retragă, după care s-a gândit să ia legătura cu Cosmin Olăroiu, care antrena pe Al Ahli.

Medicii portughezi au ajutat-o pe Simona Halep

Stafful medical portughez al lui Oli s-a pus pe treabă şi a reuşit să o repare atât de bine pe constănţeancă, încât nu numai că a putut continua turneul, dar a ieşit învingătoare.  ”Ea a câştigat, dacă nu mă înşel, în 2015. Ea la feminin şi Federer la masculin, la Dubai. A avut ceva probleme de sănătate şi staff-ul nostru s-a ocupat de problemele ei. 

N-a vrut să participe, era accidentată şi, prin Oli, a vorbit cineva cu Oli şi a trimis staf-ul echipei noastre. Portughez... aveam staff portughez şi... (n.r. întrebat dacă ea a solicitat acest lucru) Da, ea solicitat. Şi a pus-o pe picioare şi a câştigat turneul. Toţi au fost foarte fericiţi. Tot clubul nostru era cu Simona. A fost la noi la teren... o fată extraodinară”