Simona Halep, alături de Darren Cahill după o pauză de 6 luni: “A fost un sentiment plăcut să fiu cu el pe teren”

Gabriela Gheorghe   
în Tenis
14/09/2020, 19:21
Simona Halep, alături de Darren Cahill după o pauză de 6 luni: “A fost un sentiment plăcut să fiu cu el pe teren”
Simona Halep și antrenorul ei.

Simona Halep (28 de ani, locul 2 WTA) va lua startul în competiția de la Roma. Constănțeanca este favorita numărul 1 a turneului, iar Darren Cahill va fi alături de ea. Tehnicianul a trebuit să se izoleze de cum a ajuns în capitala Italiei.

După aproape 30 de zile de pauză, românca revine în circuitul feminin. În primul tur, Simona nu va juca cu nimeni. Numărul doi mondial a avut un mesaj pentru Patricia Țig, câștigătaore a turneului de la Istanbul.

În runda secundă, Halep va juca contra Jasminei Paolini (99 WTA) care a câștigat împotriva Anastasiei Sevastova, cu 6-2, 6-3.

”E o bucurie să fiu din nou la acest turneu”

Simona Halep a acordat un interviu pentru cei de la Digi Sport în care a discutat despre primele impresii de la competiția din capitala Italiei.

”E o bucurie să fiu din nou la acest turneu. E un turneu frumos, chiar și în momentul de față, așa fără spectatori. Sunt restricții destul de mari, dar eu mă bucur că pot să joc și sper să o fac bine. Mă aștept să fie dificil încă de la primul meci. Nu o să fie niciun meci ușor aici”,a declarat Simona Halep, potrivit Digi Sport.

Jucătoarea din Constanța va juca și în proba de dublu unde o va avea alături pe Monica Niculescu. Ele se vor duela mânie cu Elina Svitolina și Dayana Yastremska.

”A fost un sentiment plăcut să fiu din nou cu el pe teren”

”Am vrut să joc și dublu. Moni m-a întrebat și m-am bucurat mult că putem să jucăm împreună. Îmi face plăcere să joc alături de ea. Sper să facem un meci bun și să îl câștigăm”, a spus Simona.

După 6 luni de zile Simona Halep îl va avea din nou lângă ea pe antrenorul Darren Cahill. Tehnicianul din Australia este la Roma, iar Halep a avut un antrenament cu el.

”A venit ieri, dar a trebuit să stea în cameră, să se izoleze 24 de ore. A fost un sentiment plăcut să fiu din nou cu el pe teren”, a adăugat Simona.

Închide ×