Simona Halep

Simona Halep, alături de handbaliste la Euro: “Le vreau campioane europene!”

08.12.2018 | 13:05
Simona Halep alaturi de handbaliste la Euro Le vreau campioane europene
ADVERTISEMENT

Liderul mondial în clasamentul WTA, Simona Halep pregătește deja noul sezon. Deși va începe fără australianul Darren Cahill, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii spune că așteaptă cu nerăbdare primul turneu de Grand Slam al anului. Până atunci însă, Halep și-a îndreptat întreaga atenție către handbal și este alături de echipa națională a României care participă la Campionatul European.

”… Da, mă gândesc intens la Australian Open, e și normal, anul trecut am ajuns în finală și am pierdut-o la limită, așa e sportul, câștigi și pierzi. Dar meciul meu din semifinale cu Kerber a fost declarat cel mai frumos al anului 2018, eu am câștigat atunci și sunt mândră de asta. Am de apărat nu numai niște puncte acolo, dar și o imagine. Mă bucur mult că mai sunt 5 românce pe tabloul principal (n.red. Buzărnescu, Begu, Bogdan, Cârstea și Niculescu), trebuie neapărat să facem o figură frumoasă pentru România.  Acum, însă, să ne concentrăm cu toții pe aceste minunate fete de la handbal, care au învins multipla campioana olimpică, mondială și europeană, Norvegia! Le țin pumnii, urmăresc toate meciurile și mă bucură enorm forța, talentul și combativitatea lor. Așa trebuie jucat în orice sport, fără nicio frică, de nimeni ! Au un culoar bun către semifinale și chiar către finală, dar eu le vreau campioane europene! Hai România!” , a declarat Simona Halep la lansarea sălii de gimnastică a zeiței de la Montreal, Nadia Comăneci.

ADVERTISEMENT
Simona Halep, alături de handbaliste la Euro. Halep pe zgură
Simona Halep a câștigat 18 turnee WTA în întreaga carieră

Simona Halep, alături de handbaliste la Euro

Echipa națională de handbal a României s-a calificat cu patru puncte din grupele principale ale Campionatului European și așteaptă acum duelul cu Olanda. Urmează apoi Spania și Ungaria pentru jucătoarele lui Ambros Martin. Mai mult de atât, în ultimul joc, tricolorele au reușit să învingă Norvegia și au arătat că se pot lupta cu orice adversar de la egal la egal.

  • 57 de săptămâni au trecut de când Simona Halep a ajuns pe locul 1 în clasamentul WTA