Sport

Simona Halep a fost eliminată de la Indian Wells în turul 3! Aliaksandra Sasnovich, locul 100 WTA, a câștigat meciul în două seturi, scor 7-5, 6-4. Video

Simona Halep s-a oprit în turul al treilea la Indian Wells. Românca a pierdut în fața Aliaksandrei Sasnovich, în două seturi, scor 7-5, 6-4. Bielorusa a fost în zi de grație și a obținut victoria după o oră și 40 de minute
11.10.2021 | 04:08
Simona Halep a fost eliminata de la Indian Wells in turul 3 Aliaksandra Sasnovich locul 100 WTA a castigat meciul in doua seturi scor 75 64 Video
ADVERTISEMENT
10-10-2021
23:32

Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich 5-7, 4-6

Vezi video cele mai importante faze AICI!

4-6 – Game, set și meci! Aliaksandra Sasnovich se impune în fața Simonei Halep și va juca în optimi împotriva câștigătoarei dintre Kvitova și Azarenka.

4-5 – Sasnovich controlează game-ul pe serviciul lui Halep, lovește puternic, agresiv, profitând și de inexactitățile Simonei de la serviciu și face break-ul la 0! Bielorusa va servi pentru câștigarea meciului.

4-4. Continuă echilibrul în setul doi, iar bielorusa reușește să își facă din nou serviciul.

4-3 – Halep preia din nou conducerea și se apropie de câștigarea setului secund.

3-3 – Bielorusa nu cedează și e din nou egalitate!

3-2 – Simona își câștigă serviciul și conduce pentru prima dată în setul doi!

2-2 – Break Halep! Românca reușește să îi ia un nou serviciu Aliaksandrei.

1-2 – Halep dă semne de revenire și ține aproape de adversara ei în setul al doilea.

0-2 – Bielorusa salvează o minge de break și reușește să câștige cu 2-0.

0-1 – Aliaksandra Sasnovich începe cu un break setul al doilea!

A început setul al doilea!

5-7 – Bielorusa câștigă primul set!

5-6 – Aliaksandra izbutește un nou break și e la un pas să câștige primul set.

5-5 – Românca reușește să îi fure serviciul adversarei și restabilește egalitatea.

4-5 – Halep își câștigă serviciul și rămâne cu șanse la primul set.

3-5 – Aliaksandra Sasnovich câștigă acest game la 0!

3-4 – Bielorusa reușește primul break al meciului! Simona a condus cu 40-0, dar pierde game-ul.

3-3 – Aliaksandra Sasnovich nu cedează și nu îi permite Simone să facă primul break al meciului.

3-2 – Un nou game câștigat lejer de Simona pe propriul serviciu!

2-2 – Sportiva din Belarus ține aproape și câștigă și ea cel de-al doilea ei game.

2-1 – Simona se descurcă bine până acum cu serviciul și se impune în game-ul al treilea.

1-1 – Sasnovich își face și ea serviciul și restabilește egalitatea.

1-0 – Simona servește prima și câștigă gameul de debut!

A început primul set!

10-10-2021
22:14

Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich, în jurul orei 02:00

Partida dintre Andy Murray și Carlos Alcaraz a intrat în setul decisiv, deci Simona Halep mai are de așteptat. Partida româncei va începe în jurul orei 02:00.

Meciul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich, din cadrul turului 3 al Mastersului de la Indian Wells, are loc în noaptea de duminică, 10 octombrie spre luni, 11 octombrie, în jurul aproximativ orei 01:30, dar poate depăşi cu mult acea oră, deoarece va fi al treilea joc programat pe terenul 2 al complexului de la Indian Wells.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich

Confruntarea Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich se dispută luni, 11 octombrie, după ora 01:30, în turul 3 al Mastersului de la Indian Wells şi se va derula pe terenul 2, dar după ce se vor juca două meciuri din turneul masculin:  Berrettini – Tabilo şi Alcaraz – A. Murray, motiv pentru care este posibil să fie depăşită ora stabilită de organizatori.

ADVERTISEMENT

În tribune nu există restricţii privind numărul de spectatori prezenţi, aceştia neavând nici obligativitatea de a purta măşti. Acest lucru este posibil întrucât au acces numai persoanele care prezintă certificatul de vaccinare. Altminteri nu este permisă intrarea la Indian Wells.

Cine transmite la TV întâlnirea Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich

Întâlnirea Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich se joacă în noaptea de luni, 11 octombrie, în jurul orei 01:30 sau mai târziu, în funcţie de ora la care se vor încheia cele două jocuri de simplu masculin programate mai înainte pe terenul 2 de la Indian Wells. Digi Sport 2 va transmite acest meci, dar puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Indian Wells, în California, este vară autentică, temperaturile ajungând lejer la 28 de grade şi nu există nici un pericol ca precipitaţiile să îi încurce pe prganizatori şi pe jucători. Iar publicul prezent î număr mare crează o atmosferă excelentă competiţiei reluată după o pauză de un an.

Al doilea meci la simplu pentru Simona Halep

Pentru Simona Halep Indian Wells este revenirea în circuitul mare al tenisului feminin după pauza luată la încheierea prezenţei ei la US Open, acolo unde a fost eliminată de ucraineanca Elina Svitolina. Simona Halep a lăsat pentru o perioadă tenisul de o parte pentru a trăi cel mai frumos moment din viaţa ei, căsătoria cu Toni Iuruc.

ADVERTISEMENT

A decis să îşi reia activitatea în această ultimă parte a anului participând la Mastersul de la Indian Wells, la Kremlin Cup şi la Transylvania Open, la Cluj-Napoca. Iar la Indian Wells, pentru a avea mai multe meciuri în picioare a participat alături de Gabriela Ruse şi la dublu, fiind eliminate în turul 2 de puternica pereche cehă Hradecka-Bouzkova în tie-break-ul decisiv. Până acum Simona a jucat la simplu un singur meci şi două la dublu.

Sasnovich a stricat revederea Simonei cu Emma Răducanu

În turul 2 Simona Halep a întâlnit o jucătoare tânără, din noul val, Marta Kostyuk, din Ucraina, 19 ani, de care a trecut în două seturi. Bielorusa Sasnovich a produs o mare surpriză în turul 2, pentru că a reuşit o victorie clară, în două seturi în faţa învingătoarei de la US Open, britanica de origini române, Emma Răducanu.

ADVERTISEMENT

Toată lumea aştepta cu mare interes o confruntare dintre Simona Halep şi Emma Răducanu, care nu mai avusese nici un precedent însă britanica a făcut un meci slab, cu foarte multe erori neforţate şi Sasnovich, locul 100 WTA, nu i-a lăsat nici o şansă.

Cote la pariuri pentru jocul Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich

Simona Halep este mare favorită la calificarea în turul 4 la Indian Wells şi casele de pariuri acordă cote între 1,28- 1,30 pentru victoria romîncei. O a doua bombă detonată de Sasnovich la Indian Wells are cotă foarte mare, 3,60 dar şi un set luat de jucătoarea din Belarus face mult peste succesul lui Halep, cotă 1,80.

Cele două sportive s-au întâlnit o singură dată până acum, în 2019, pe iarba de la Wimbledon, acolo unde Simona Halep avea să câştige al doilea turneu de Grand Slam din carieră. Meciul a avut loc în turul 2 şi nu a fost chiar o distracţie pentru Halep, învingătoare cu 2-0, dar 6-4, 7-5 arată o replică dârză din partea lui Sasnovich.

 

 

ADVERTISEMENT