Sporturi

Simona Halep, calificare cu emoţii la Roland Garros! Revenire de la 0-1

30.05.2018 | 13:48
Simona Halep calificare cu emotii la Roland Garros Revenire de la 01

Update, ora 13:50 / Simona Halep a obţinut calificarea în turul 2 la Roland Garros, chiar dacă a avut un start de meci cu probleme. A fost 2-6, 6-1, 6-1 pentru româncă, iar adversara din turul 2 este Taylor Townsend.


6-1. Set și calificare în turul 2.

5-1. Halep face un nou break.

4-1. Simona Halep își face serviciul fără probleme.

3-1. Riske își face serviciul după un game prelungit.

3-0. Simona își face din nou serviciul.

2-0. Break reușit de Halep, care joacă excelent în aceste momente.

1-0. Simona începe bine și decisivul. Își face serviciul.


6-1. Set Halep, avem decisiv.

5-1. Riske face break.

5-0. Un nou break pentru Simona.

4-0. Game Simona, avantaj clar după 12 minute din set.

3-0. Un nou break pentru Halep.

2-0. Simona își face serviciul și confirmă break-ul.

1-0. Simona Halep face break la zero în debutul setului secund.

Simona Halep cere o pauză de vestiar imediat după ce a pierdut primul set.

2-6. Riske face din nou break și își adjudecă primul set.

2-5. Halep face break și rămâne în setul doi.

1-5. Simona își face serviciul pentru prima dată.

0-5. Start neverosimil de partidă!

0-4. Un nou break pentru Riske.

0-3. Riske îşi face din nou serviciul.

0-2. Riske face break din a patra sa şansă, după un game prelungit.

0-1. Riske îşi face serviciul în startul partidei.

Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. UPDATE, 30 mai, ora 11:59 / Motive de îngrijorare din cauza condiţiilor meteo. Deja picură la Paris, iar norii se adună deasupra arenei.

Condiţiile meteo nu sunt favorabile la Paris.

 

Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. UPDATE, 30 mai, ora 11:39 / Simona Halep a efectuat un antrenament uşor de 30 de minute înaintea meciului cu Alison Riske. Sedinţa de pregătire a avut loc cu o jumătate de oră înainte de meci. 

Meciul se vede LIVE VIDEO pentru FANATIK.RO. 


Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. UPDATE, 30 mai, ora 10:34 / Ne apropiem de debutul Simonei Halep la Paris! Halep – Riske este singurul meci din primul tur care nu s-a disputat încă. Vremea este bună la Paris, cerul e puţin înnorat, dar fără şanse de ploaie în prima parte a zilei.  

Citeşte AICI cinci lucruri petrecute ieri care au complicat meciul de azi Simona Halep – Alison Riske, de la Roland Garros. Meciul se vede LIVE VIDEO pentru FANATIK.RO. 


Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. UPDATE, 29 mai, ora 20:33 / Meciul Simona Halep – Alison Riske se va disputa miercuri, de la ora 12:00 pe terenul central, Philippe Chatrier. Este primul meci care se va disputa pe centralul de la Paris, miercuri. 


Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. UPDATE, 29 mai, ora 20:14 / Partida Simonei Halep împotriva lui Alison Riske este anulată. Meciul se va juca miercuri la o oră ce urmează să fie stabilită. Astfel, Simona Halep va debuta la Paris în a 4-a zi de competiţie. 


Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. UPDATE, 29 mai, ora 18:19 / FANATIK.RO, prezent la Paris pe perioada celor 2 săptămâni, vă oferă în exclusivitate o informaţie de ultimă oră: sunt şanse ca meciul Simonei Halep să se dispute în această seară, dar nu pe Chatrier! Organizatorii iau în calcul mutarea partidei, fie pe arena secundară, Suzanne Lenglenm sau chiar pe Court 1. Şansele cele mai mari sunt pe Lenglen – arena favorită a Simonei – unde românca a disputat mare parte din jocurile de anul trecut. 

Simona Halep – Alison Riske, contând pentru turul I, se va juca după ora 20:30, conform programului stabilit de organizatori. Simona Halep a susținut astăzi ultimul antrenament înaintea debutului la actuala ediție a Roland Garros.


Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. UPDATE, 29 mai, ora 15:20 / După o oră de pauză, meciuri se vor relua pe arenele de la Roland Garros. Chiar şi aşa, şansele ca meciul Simonei Halep să se dispute sunt minime! 

Rămâi pe FANATIK.RO pentru a afla ultimele noutăţi de la Paris, acolo unde FANATIK se află pe întreaga perioadă a turneului!


Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. UPDATE, 29 mai, ora 14:20 / Primele meciuri ale zilei de marți, inclusiv al Soranei Cîrstea,  au fost deja suspendate din cauza ploii din ce în ce mai puternice. Deși stropi mari și deși s-au abătut deasupra vestului Parisului de la prima oră a dimineţii, organizatorii i-au trimis pe jucători pe terenurile de la Roland Garros sub bătaia ploii, la ora 11 locală. 

Acum însă, inclusiv meciul de pe Philippe Chatrier dintre Cilic și Duckworth a fost suspendat, la scorul de 6-3, 5-4. Oficialii au anunţat că până la ora 14:00 nicio partidă nu se va relua. În aceste condiţii este aproape imposibil ca Simona Halep să joace astăzi meciul cu Asilon Riske, programat al cincilea de pe Chatrier.

Vom reveni cu amănunte!

Ploaia a oprit meciurile de pe Philippe Chatrier dupa numai o ora de la start
Ploaia a oprit meciurile de pe Philippe Chatrier dupa numai o ora de la start

Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. UPDATE, 28 mai, ora 20:44 / S-a stabilit programul zilei de marţi la Roland Garros. Partida dintre Simona Halep şi Alison Riske se va juca pe arena Philippe Chatrier, cea mai mare de la Paris, şi va fi meciul 4 al zilei. Astfel, cel mai probabil, va începe după ora 20:00.


Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. UPDATE, 28 mai, ora 13:06. Simona Halep își desfășoară de la această oră penultimul său antrenament înaintea meciului cu Alison Riske, programat în cursul zilei de mâine. Sportiva noastră va susține ultimul antrenament în dimineața partidei.

Vezi imagini de la antrenament în galeria foto de mai sus!


Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. UPDATE, 27 mai, ora 18:28. Sportiva noastră a susținut un singur antrenament în cursul zilei de astăzi, de la ora 10:00 dimineața. După ce a aflat că va evolua marți, Halep a preferat să-și ia liber pentru tot restul zilei, fără a mai efectua o sesiune de antrenament și seara.


Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. UPDATE, 27 mai, ora 14:10. Simona Halep va evolua în primul meci la Paris marţi, au anunţat organizatorii, urmând ca luni sa aflăm ora exactă a meciului. Celelalte românce, cele de pe partea Simonei de tablou, vor evolua şi ele tot marţi. Marius Copil va juca la Roland Garros 2018 luni, 29 mai.


Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. UPDATE, 25 mai, ora 21:49. Simona Halep va evolua luni sau marţi împotriva lui Alison Riske, în primul tur de la Roland Garros 2018. Părțile de tablou inferioare (masculin+feminin) vor evolua la Roland Garros 2018 în turul inaugural duminică (27 mai) și luni (28 mai), iar părțile superioare de tablou luni și marți (29 mai). În partea de tablou superioară se află Simona Halep, deci este exclus să evolueze duminică la Paris.


Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. Simona Halep nu se poate plânge de ghinion la tragerea la sorți care a avut loc în această seară, la Paris. Românca o va înfrunta pe Alison Riske, din SUA, locul 105 WTA, în primul tur la Roland Garros! Cele două s-au înfruntat de două ori în circuitul WTA, iar Simona s-a impus de fiecare dată. La singurul duel pe zgură, la Roma, în 2015, victoria româncei a fost una categorică, scor 6-3, 6-0. A mai fost un succes şi la Beijing, anul trecut, dar în trei seturi.

Simona Halep va avea un duel facil şi în turul doi, cu învingătoarea dintre Taylor Townsend și Myrtle Goerges. Contra primeia, Simona a mai jucat o singură dată, anul trecut, la Cincinnati, şi s-a impus fără prea mari emoţii, în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1. Cu Myrtille Goerges, din Franţa, locul 218 în clasamentul WTA, românca nu s-a mai înfruntat niciodată.

Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros

În turul trei la Roland Garros, Simona Halep ar putea avea un prim duel tare. Una dintre Kristina Mladenovic şi Andrea Petkovic ar putea să îi iasă în cale. Mladenovic o conduce pe Simona Halep la meciuri directe, cu 3-2. Una dintre victorii a venit chiar la Roland Garros, în 2014. La celălalt meci pe zgură, finala de la Madrid din 2017, Simona a reuşit să se impună, 6-2 în decisiv.

Traseul Simonei Halep până în finală.

Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. Nu mai puţin de trei jucătoare din România se află pe sfertul de tablou al Simonei Halep, Ana Bogdan, Sorana Cârstea și Irina Begu. Astfel, până în sferturile de finală, Simona ar putea avea două dueluri contra altor jucătoare din România. Pe Sorana Cîrstea o poate înfrunta în optimile de finală, fază a competiției în care adversară i-ar putea fi și Elise Mertens. Apoi, în sferturile de finală, Simona ar putea să o înfrunte pe Irina Begu. Caroline Garcia și Angie Kerber sunt cele mai tari adversare posibile din această fază.

Acesta este sfertul de tablou al Simonei Halep la Roland Garros.

Simona Halep – Alison Riske LIVE STREAM turul 1 Roland Garros. Wozniacki, locul 2 mondial, nu putea fi adversară decât în finală. Până acolo, Simona Halep nu are cum să le înfrunte nici pe Elina Svitolina sau Jelena Ostapenko, în fața căreia a pierdut finala din 2017. Ar putea în schimb să joace încă din semifinale contra ibericei Garbine Muguruza. Karolina Pliskova, cea care a învins-o la Paris, este și ea posibilă adversară în penultimul act al competiției.