Sporturi

Simona Halep – Alison Riske va fi mutat!? Simo şi-a devansat antrenamentul

29.05.2018 | 16:15
Simona Halep  Alison Riske va fi mutat Simo sia devansat antrenamentul

Simona Halep este programată să debuteze marţi la Roland Garros, în ultimul meci al zilei de pe Philippe Chatrier. Totuşi, din cauza condiţiilor meteo, ploaia oprind disputarea tuturor meciurilor de la Roland Garros, timp de o oră, numai un abandon al unui jucător programat să joace pe arena principală ar putea duce la disputarea meciului româncei pe Chatrier, acolo unde la această oră se dispută meciul 2, Nadal – Bolelli.

FANATIK.RO, prezent la Paris pe perioada celor 2 săptămâni, vă oferă în exclusivitate o informaţie de ultimă oră: sunt şanse ca meciul Simonei Halep să se dispute în această seară, dar nu pe Chatrier! Organizatorii iau în calcul mutarea partidei, fie pe arena secundară, Suzanne Lenglenm sau chiar pe Court 1 sau 18, în funcţie de evoluţia meciurilor pe aceste arene. Şansele cele mai mari sunt pe Lenglen – arena favorită a Simonei – unde românca a disputat mare parte din jocurile de anul trecut – arenă pe care Şarapova a câştigat deja primul set cu 6-1 cu Hogenkamp, în meciul al doilea al zilei.

Pe Lenglen, ar urma două partide după Şarapova-Hogenkamp, una WTA – Garcia-Duan – şi un joc din concursul ATP, Del Petro-Mahut. În ipoteza în care cele două meciuri nu vor fi avea set decisiv, meciul de debut al Simonei la Roland Garros poate fi mutat pe Lenglen. Bineînţeles, numai dacă ploaia nu va mai opri meciurile, aşa cum s-a întâmplat o dată în cursul zilei a treia de la Roland Garros.

Simona Halep a fost anunţată de organizatori de posibila mutare a meciului. Românca şi-a devansat antrenamentul

Simona Halep a fost anunţată deja de organizatori de posibila mutare a meciului său de debut la Roland Garros cu Alison Riske, iar românca, împreună cu Darren Cahill au decis să devanseze antrenamentul de astăzi cu o oră! Programată la ora 17:30, ora României, şedinţa de pregătire a Simonei a fost mutată pentru ora 16:30.

Mutarea este făcută şi în ideea în care, momentan vremea este OK la Paris şi se poate juca, în ciuda norilor ameninţători şi a stropilor răzleţi de ploaie. Iar şi dacă jocul nu se va disputa, măcar antrenamentul complet să fie efectuat de jucătoarea noastră.

Rămâi pe FANATIK.RO pentru amănunte de ultima oră despre antrenamentul şi meciul Simonei Halep.