Sport

Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-1, în sferturi la WTA Bad Homburg. Câţi bani încasează românca după victorie

FANATIK vă oferă informații despre meciul Simona Halep - Amanda Anisimova, care se desfășoară în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Bad Homburg
23.06.2022 | 16:12
Simona Halep  Amanda Anisimova 62 61 in sferturi la WTA Bad Homburg Cati bani incaseaza romanca dupa victorie
Simona Halep - Amanda Anisimova Live video ora 19:00 în sferturile de finală la WTA Bad Homburg. Prima întâlnire pe iarbă. Foto: World Tennis.com
ADVERTISEMENT
23-06-2022
17:59

Câți bani a câștigat Simona Halep pentru calificarea în semifinale

Pentru prima dată la Bad Homburg, Simona Halep s-a calificat în semifinale, acolo unde va da piept cu Bianca Andreescu. Până acum, scorul este 1-0. Halep a câștigat în faza grupelor la Turneul Campioanelor din 2019.

Pentru parcursul de până acum la WTA Bad Homburg, românca a încasat un cec în valoare de 11000 de dolari şi 110 de puncte WTA.

23-06-2022
17:54

Prima reacție a Simonei Halep, după victoria cu Amanda Anisimova

Simonei Halep îi priește turneul de la Bad Homburg, acolo unde participă în premieră. Românca, locul 19 WTA, a trecut fără emoții de Amanda Anisimova (locul 25 WTA), scor 6-2, 6-1, iar acum e gata de meciul cu din semifinale, cu Bianca Andreescu (locul 64 WTA).

„A fost un meci grozav. Știam că e o jucătoare rapidă, așa că trebuia să fiu puternică. Sunt foarte fericită de modul în care am jucat. E un sentiment foarte plăcut să obțin o nouă victorie aici la Bad Homburg.

Ador să fiu aici, îmi place locul, totul e foarte intim. De la hotel, până la terenul de antrenament. Îmi plac oamenii, în primul rând. Mereu am parte de o susținere extraordinară și vreau să vă mulțumesc din nou că ați venit să mă încurajați. E o mare plăcere să fiu aici. Și orașul e minunat.

Va fi un meci greu (n.r. – cu Andreescu). Știu la ce să mă aștept. De această dată va fi pe iarbă, dar îmi imaginez cum va arăta meciul. Astăzi mă bucur de victorie și mâine o să mă gândesc la el”, a declarat Simona Halep, după victoria cu Anisimova.

23-06-2022
16:32

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 6-1

Vezi video cele mai importante faze AICI!

6-1: Victorie Simona Halep! Românca a avut nevoie de doar 55 de minute pentru a se califica în semifinale, acolo unde va da piept cu Bianca Andreescu.

4-0: Halep face 4-0, după ce sportiva din SUA a solicitat îngrijiri medicale, dar a revenit pe teren.

3-0: Simona face breakul cu numărul 4 în acest meci și se apropie de victorie!

1-0: Break Halep! Românca începe în forță și actul secund!

Setul al doilea începe cu Amanda Anisimova la serviciu.

6-2: Set Simona Halep, după doar 25 de minute de joc!

5-2: Constănțeanca reușește un nou break și va servi pentru câștigarea primului set!

4-2: Halep se apropie de câștigarea primului set. Românca s-a distanțat la două gameuri după ce și-a câștigat din nou serviciul.

2-1: Anisimova face și ea breakul și câștigă primul game al înfruntării.

1-0: Simona câștigă primul game al meciului pe serviciul americancei!

Meciul dintre Simona Halep (19 WTA) și Amanda Anisimova (25 WTA) din sferturile de finală ale turneului de la Bad Homburg va începe în jurul orei 20:00.

 

Meciul Simona Halep – Amanda Anisimova are loc joi, 23 iunie, cu începere de la ora 19:00 (sau după această oră, funcţie de partidele ce îl preced), în cadrul sferturilor de finală ale turneului de tenis care se joacă pe iarbă în localitatea germană Bad Homburg și este dotat cu 250 de puncte și respectiv 240.000 de dolari, premii în bani.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Amanda Anisimova

Întâlnirea Simona Halep – Amanda Anisimova se dispută joi, 23 iunie, de la ora 19:00 sau după această oră, în sferturile de finală ale turneului pe iarbă de la Bad Homburg. Ca și în turul 2 organizatorii au decis ca meciul Simona Halep – Amanda Anisimova să fie ultimul, capul de afiș al rundei, deși în această fază s-a calificat și cea mai bună jucătoare a lor, Angelique Kerber, care va evolua exact înainte de partida româncei.

ADVERTISEMENT

A fost destulă lume în tribune miercuri seară la partida Simonei Halep cu Tamara Zidansek, rezolvată mai repede decât s-ar fi crezut de constănțeancă. Este un semn că pe lângă susținătorii compatrioți și destui germani au venit să o vadă pe cea care a fost în urmă cu doi ani numărul 1 mondial, iar Simona a ținut să mulțumească și să declare că se simte excelent la Bad Homburg, unde joacă pentru prima dată în cariera ei.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Amanda Anisimova

Partida Simona Halep – Amanda Anisimova se joacă joi, 23 iunie, de la ora 19 sau după această oră, în etapa sferturilor de finală ale turneului de 250 de puncte, care se dispută pe iarbă, la Bad Homburg, în Germania, o localitate cu profil balnear, cu 52.000 de locuitori, situată la poalele munților Taunus din landul Hessa. Numele complet al localității este Bad Homburg vor der Hohe.

ADVERTISEMENT

Veți putea urmări partida Simona Halep – Amanda Anisimova în direct și în exclusivitate pe canalul Digi Sport 2 sau intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. La Bad Homburg este o zi însorită, spre orele amiezii chiar caniculară, în jur de 30-32 grade Celsius. La ora 19:00 urmează a mai scădea până la 27-28 de grade Celsius, cea mai călduroasă zi a turneului, iar de mâine vor fi trei zile de instabilitate atmosferică, ploi, vânt și descărcări electrice.

Simona Halep, mult mai bine cu Tamara Zidansek, decât în primul meci

Simona Halep a avut o schimbare mult în bine la al doilea meci al turneului de la Bad Homburg, după thrillerul din prima partidă, când a câștigat revenind incredibil de la 0-1 la seturi și 0-3 în setul secund în fața cehoaicei Ekaterina Siniakova. Halep nu i-a dat nici o șansă slovenei de pe locul 58 în lume, lichidând repede conturile la prima lor confruntare directă.

ADVERTISEMENT

Doar trei ghemuri a făcut Zidansek în setul 2 când a dat și iluzia că ar putea reveni în meci, pentru că a condus cu 3-1, dar din acel moment pe teren a mai fost doar Simona, care nu s-a mai oprit până la 6-3, cu cinci ghemuri consecutive, după ce cu Siniakova reușise acea serie neversomilă de nouă ghemuri la rând.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Amanda Anisimova

Este primul meci în care deși este cotată favorită Simona Halep are o valoare mult mai consistentă la victorie, adică 1,55. Adversara ei a primit din partea caselor de pariuri cotă 2,50, cea mai mică dintre toate jucătoarele cu care s-a întâlnit românca în primele două tururi, semn că americanca poate pune probleme, dar, în opinia lor, tot Halep va câștiga. Un set luat de Anisimova ajunge la cota de 1,65.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Amanda Anisimova se întâlnesc pentru a treia oară. Scorul este egal, 1-1, și la fel la seturi, 2-2, pentru că fiecare dintre ele s-a impus clar, cu 2-0. Prima ciocnire a avut loc într-un moment care părea extrem de favorabil Simonei, cotată atunci mare favorită la victoria finală în turneu, sferturile de finale de la Roland Garros, în 2019. A fost însă o victorie scurtă, o mare surpriză la acel moment, pentru Amanda. Simona s-a revanșat cu vârf și îndesat un an mai târziu tot pe zgura pariziană, în 16-imi, Anisimova luând un singur game în setul doi!

ADVERTISEMENT