Sporturi

Simona Halep – Amanda Anisimova 6-0, 6-1, în turul 3 Roland Garros 2020. Meci perfect făcut de Halep, care merge în optimi

02.10.2020 | 15:44
Simona Halep  Amanda Anisimova 60 61 in turul 3 Roland Garros 2020 Meci perfect facut de Halep care merge in optimi
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 15:44 / Simona Halep s-a calificat în turul 4 la Roland Garros 2020, după ce a învins-o în doar 55 de minute pe Amanda Anisimova, 6-0, 6-1. 


6-1. Halep închide acest meci.

5-1. Simona face un nou game, e aproape de turul 4.

4-1. Un nou break pentru Halep.

3-1. Simona îşi face serviciul.

2-1. Simona face şi primul break din setul doi.

1-1. Simona îşi face serviciul.

0-1. Primul Game pentru Anisimova


6-0. Simona închide foarte repede primul set.

5-0. Încă un break pentru Halep.

4-0. Simona îşi face din nou serviciul.

3-0. Un nou break reuşit de Halep.

2-0. Simona salvează cinci mingi de break.

1-0. Simona Halep face break în startul jocului.


Simona Halep joacă astăzi în turul 3 de la Roland Garros 2020 și o va înfrunta pe Amanda Anisimova, 19 ani, favorita numărul 24 a competiției. Este a doua partida programată pe Philippe Chatrier.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 2 octombrie, ora 13:13 / Meciul Simona Halep – Amanda Anisimova va începe în jurul orei 14:25. Înainte de această partidă se dispută confruntarea dintre Casper Ruud şi Dominic Thiem. Austriacul a câştigat deja primul set şi este favorit la victorie.


Partida dintre Simona Halep și Amanda Anisimova este programată să înceapă după meciul de pe tabloul masculin dintre Casper Ruud și Dominic Thiem, care a început la 12:10.

ADVERTISEMENT

Pentru Simona Halep, partida cu Amanda Anisimova reprezintă o șansă de a-și lua revanșa pentru eliminarea de anul trecut. În sferturile de finală ale ediției din 2019, jucătoarea din SUA se în sferturile de finală, scor 6-2, 6-4. A fost singura întâlnire directă dintre cele două jucătoare.

Simona Halep – Amanda Anisimova live stream online video de la 14:30. Eurosport va transmite la TV

Partida Simona Halep – Amanda Anisimova începe cel mai probabil după ora 14:30 și va fi transmisă de Eurosport. Televiziunea care deține drepturile TV pentru toate competițiile de Grand Slam. Poate fi urmărită aici în format live video, dar și pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Simona Halep pornește ca mare favorită în opinia bookmakerilor, care i-au dat o cotă de doar 1,24 pentru un eventual succes. În vreme ce Anisimova are cota 4,20 la casele de pariuri. Se anticipează chiar o victorie în minimum de seturi a Simonei, pentru care s-a oferit cotă 1,67.

Dar Amanda Anisimova nu poate fi un adversar de neglijat. Și nu doar pentru rezultatul de anul trecut, când o elimina pe Simona. Jucătoarea din SUA a început foarte tare și această ediție de Roland Garros. Are două victorii cu același scor categoric: 6-2, 6-0. Le-a învins pe Tamara Korpatsch și Bernarda Pera.

ADVERTISEMENT

Simona Halep o va înfrunta pe învingătoarea dintre Eugenie Bouchard și Iga Swiatek dacă ajunge în turul 4

Simona Halep nu a pierdut nici ea set în primele două runde de la Roland Garros 2020. Le-a învins pe Sara Sorribes Tormo și Irina Begu. Anisimova este primul cap de serie care îi iese în cale româncei.

Dacă o va învinge pe Amanda Anisimova, Simona Halep ar putea avea o adversară mai facilă în turul 4. Cel puțin la prima vedere. Va juca împotriva câștigătoarei dintre Eugenie Bouchard și Iga Swiatek, partidă care a început la 12:10 pe arena Simonne – Mathieu.

Simona Halep a întâlnit-o anul trecut pe Iga Swiatek, Polonia, tot în turul 4. A fost atunci o adevărată demonstrație de forță a Simonei, care s-a impus cu 6-1, 6-0. Nici Eugenie Bouchard nu i-a creat probleme jucătoarei de pe locul 2 mondial la ultimele trei confruntări directe. Deși este în clară revenire de formă, pare greu de crezut că Bouchard o poate pune în dificultate pe Simona Halep la Roland Garros.

ADVERTISEMENT