Sporturi

Simona Halep ambasador! A acceptat propunerea şeicilor

05.06.2018 | 13:26
Simona Halep ambasador A acceptat propunerea seicilor

Simona Halep a devenit ambasador al unei prestigioase competiţii din cadrul circuitului WTA. Anunţul l-a făcut chiar ea pe contul de socializare şi capătă efect imediat. Aşa cum a anunţat în exclusivitate Fanatik.ro încă de acum trei luni numărul 1 mondial a acceptat propunerea şeicilor din Dubai şi a devenit ambasador al puternicului turneu Dubai Duty Free, care are loc anul în ultima parte a lunii februarie-începutul lui martie.

Această responsabilitate de a promova turneul din Dubai o mai îndeplinesc daneza Caroline Wozniacki, cea care a învins-o în finala Australian Open pe Halep şi chinezoaica Shuai Zhang. Simona Halep a fost ofertată de către comitetul organizator al turneului pentru a îndeplini acest rol.

Simona Halep ambasador! Acelaşi rol ca Wozniacki şi Zhang

Răspunsul a venit abia acum şi a fost imediat afişat de către numărul 1 mondial pe reţelele de socializare. Simona Halep are în palmares un succes la Dubai în 2015, după o finală câştigată în faţa jucătoarei din Cehia Karolina Pliskova.

Simona Halep se pregăteşte de zor pentru partea finală a participării sale la turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Traseul de acum înainte pentru liderul mondial WTA este infernal. Germana Angelique Kerber în sferturi, apoi, dacă va trece, una dintre Garbine Muguruza sau Maria Şarapova în semifinale.

Simona Halep, ambasador al turneului de la Dubai, pe care l-a câştigat în 2015
Simona Halep, ambasador al turneului de la Dubai