Video. Simona Halep, amendată de organizatori la Miami după ce a dat cu racheta de pământ

Irina Aldea   
in Simona Halep
23/03/2018, 11:47
Video. Simona Halep, amendată de organizatori la Miami după ce a dat cu racheta de pământ

Momentele tensionate au guvernat partida din turul secund de la Miami dintre Simona Halep şi Oceane Dodin. Reprezentanta noastră s-a ales cu un avertisment verbal din partea arbitrului de scaun şi va fi amendată cu 2.500 de dolari, sumă ce urmează să-i fie reţinută din premiul final. Chiar şi aşa, Simona nu regretă gestul şi consideră că a ajutat-o.

“Racheta s-a dus! I-am dat-o unui copil de mingi. A fost o reacţie de moment şi cred că mi-a prins bine. Am fost foarte tensionată astăzi, se întâmplă să ai şi astfel de zile”, a spus Simona, la conferinţa de presă de la finalul partidei cu Dodin. Sportiva noastră este convinsă că gestul său nesportiv a ajutat-o să se elibereze de frustrarea acumulată până atunci. 

Tensiune la meciul Halep vs. Dodin

Partida a avut parte de mai multe momente tensionate, în care sportiva noastră a părut că nu-şi poate gestiona emoţiile. În game-ul patru al setului decisiv, Halep a aruncat cu racheta de pământ, iar publicul a huiduit-o pe româncă pentru gestul său. Simona Halep s-a calificat în turul trei după un meci epic, de peste două ore. Sportiva noastră s-a impus cu 7-5 în decisiv în faţa lui Oceane Dodin şi va juca în următorul meci cu Agnieszka Radwanska.

Închide ×