Adversarele au început războiul cu Halep: “O să te depăşesc!”

Alex Bradescu    Ionut Neamţu   
în Stiri sportive
21/02/2018, 08:03
Adversarele au început războiul cu Halep: “O să te depăşesc!”

Simona Halep a revenit pe prima poziţie a clasamentului WTA după turneul de la Doha. Deşi s-a accidentat şi nu a mai putut juca în semifinalele competiţiei, constănţeanca a redevenit lider mondial după ce Caroline Wozniacki a declarat forfait pentru Dubai, turneu la care trebuia să-şi apere punctele câştigate anul trecut. 

Numai că ameninţarea pentru Halep vine nu doar din partea danezei, ci şi din partea Garbinei Muguruza. Jucătoarea din Spania participă la Dubai, a ajuns până în optimile competiţiei, şi o ameninţă pe Simona Halep că o va întrece cât de curând. 

Simona Halep, ameninţată de Muguruza

“Este important să ajung din nou pe primul loc. Întotdeauna mi-am impus asta, să lupt pentru prima poziţie. E Halep pe primul loc? O să o depăşesc, trebuie! Este un sentiment grozav să fii pe primul loc, chiar dacă este foarte greu. Chiar dacă e greu, voi reveni pe primul loc, voi încerca asta”, a spus Muguruza pentru o publicaţie din Asia. 

Clasamentul WTA arată în acest moment astfel: 1. Caroline Wozniacki (Danemarca) 8.010 puncte, 2. Simona Halep 7.965, 3 Garbine Muguruza (Spania) 6.175. Clasamentul se va va modifica după turneul de la Dubai, Halep urmând să treacă pe primul loc. 

Închide ×