Cele mai citite

SIMONA HALEP. Americanii prevăd o nouă RIVALITATE: “Vor fi ca Hingis şi Serena!”

SIMONA HALEP. Campioana noastră nu a menajat-o deloc pe Eugenie Bouchard după ce canadianca a refuzat să dea mîna cu Dulgheru înainte de meciul din FED Cup. Halep a spus că "ţine de educaţia...
20.04.2015 | 15:47
SIMONA HALEP. Americanii prevăd o nouă RIVALITATE:
ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP. Campioana noastră nu a menajat-o deloc pe Eugenie Bouchard după ce canadianca a refuzat să dea mîna cu Dulgheru înainte de meciul din FED Cup. Halep a spus că “ţine de educaţia fiecăruia”, declaraţie care a fost repede preluată de presa americană. 

SIMONA HALEP. Analistul lui New York Times, Ben Rottenberg a scris pe o reţea de socializare că reacţia Simonei îi aduce aminte de duelul verbal celebru al Martinei Hingis cu Serena Williams la US Open în 1999: “Reacţia lui Halep la adresa «educaţiei» lui Bouchard evocă o epocă de aur a «loviturilor murdare» din circuitul WTA”, a scris jurnalistul.

În 1999, Hingis şi Serena s-au contrat la conferinţa de presă: “Are gura mare. Vorbeşte foarte mult, s-a întîmplat deja, se va mai întîmpla, nu îmi fac eu griji”, a spus Hingis despre Serena. Americanca spunea despre Hingis că e: “Mereu obosită”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri