Sporturi

Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova 7-6, 4-6, 7-5. Calificare dramatică, se ştie adversara din turul 3

09.08.2018 | 22:31
Simona Halep  Anastasia Pavlyuchenkova 76 46 75 Calificare dramatica se stie adversara din turul 3

UPDATE, ora 22:34 / Simona Halep s-a calificat în turul 3, unde o va înfrunta în ultimul meci din sesiunea de noapte, în jurul orei 3:00, pe Venus Williams. Liderul mondial a vorbit despre victoria cu Pavlyuchenkova, dar şi despre recuperarea în doar câteva ore.

“Sunt puţin obosită ca să fiu sinceră. A fost o luptă teribilă, dar sunt fericită că am putut lupta şi am câştigat. Cu ajutorul publicului este imposibil să renunţi. Sunt puţin ‘moartă’ acum, va fi foarte greu să revin pentru a juca din nou peste doar câteva ore”

7-5. Simona Halep face break şi se califică în turul 3 la Montreal după un meci care a durat peste trei ore.

6-5. Game la zero pentru Halep.

5-5. Pavlyuchenkova îşi face serviciul şi rămâne în set.

5-4. Simona își face serviciul și ajunge la trei game-uri consecutive.

4-4 Break pentru Simona Halep, care pare să își fi recăpătat încrederea, dar și prospețimea.

3-4. Jocul Simonei Halep arată ceva mai bine.

2-4. Pavlyuchenkova își ține și de această dată serviciul.

2-3. Game pentru Halep, care întreabă dacă va mai putea chema fizioterapeutul în a doua parte a acestui set decisiv. Arbitrul pare să accepte, Simona spune că încă nu este nevoie, ci peste câteva game-uri.

1-3. Pavlyuchenkova îşi face serviciul.

1-2. Simona Halep îşi face serviciul după un game prelungit. Darren Cahill intră din nou. Simona Halep i-a transmis că are dureri!

0-2. Pavlyuchenkova îşi face serviciul, Simona pare complet ieşită din joc.

0-1. Start cu break pentru Pavlyuchenkova. Simona Halep a chemat fizioterapeutul în pauza dintre seturi pentru a-i fi bandajate nişte bătături.


4-6. Pavlyuchenkova îşi face serviciul şi închide setul doi.

4-5. O dublă greşeală pentru Halep şi Pavlyuchenkova face break. Va servi pentru set.

4-4. Pavlyuchenkova îşi face serviciul. Simona Halep rămâne fără contestaţii.

4-3. Simona salvează mingi de break şi revine în avantaj.

3-3. Pavlyuchenkova îşi face serviciul şi egalează în set.

3-2. Simona Halep îşi face serviciul cu emoţii şi cere intervenţia lui Darren Cahill. Australianul îi spune că simte că break-ul ei este aproape şi îi dă câteva sfaturi de poziţionare în teren. Îi cere Simonei să joace variat.

2-2. Pavlyuchenkova egalează după un game prelungit.

2-1. Halep reuşeşte din nou să îşi facă serviciul.

1-1. Pavlyuchenkova își face serviciul și ea.

1-0. Simona își face serviciul în startul setului secund.


7-6. Simona câștigă setul unu la tiebreak, scor 11-9, din a patra minge de set de care a beneficiat. A și salvat o minge de set.

6-6. Pavlyuchenkova face și ea break, avem tiebreak.

6-5. Simona face break și e pentru prima dată în avantaj. Va servi pentru set!

5-5. Simona își face din nou serviciul la zero.

4-5. Și rusoaica își face serviciul fără probleme.

4-4. Game la zero pentru Halep.

S-a reluat partida.


UPDATE: Stephens obține calificarea în sferturi, partida dintre Halep și Pavlyuchenkova se reia în 10 minute.

UPDATE: În scurt timp se reia partida dintre Simona Halep și Anastasia Pavlyuchenkova. Stephens servește pentru a închide meciul cu Navarro.

UPDATE: Înainte de reluarea partidei suspendate noaptea trecută din cauza vremii nefavorabile de la Montreal, Simona Halep aşteaptă să reintre pe teren distrându-se pe Twitter cu Kei Nishikori. Eliminat de olandezul Robin Haase la Toronto, Nishikori i-a cerut ajutorul Simonei într-un mesaj pe Twitter. El a distribuit o imagine în care liderul mondial din WTA apare ţinând în mână o rachetă imensă. “Hei, Simona Halep, pot să-ţi împrumut racheta?”, a fost întrebarea japonezului. “Hei, Kei Nishikori, doar dacă îmi dai viteza ta pe teren! Avem o înţelegere?”, a fost răspunsul Simonei.


Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova LIVE STREAM ONLINE Digi Sport turul 2 Rogers Cup. UPDATE, ora 04:55 / Ploaia nu s-a oprit la Montreal, astfel că organizatorii au decis ca partida dintre Simona Halep și Anastasia Pavlyuchenkova, întreruptă la 4-3 pentru rusoaică în primul set, să se reia joi, după ora 19:30. Dacă obține calificarea, Simona ar fi nevoită să joace în doar câteva ore apoi și în turul 3!


Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova LIVE STREAM ONLINE Digi Sport turul 2 Rogers Cup. După o lună de pauză, Simona Halep revine în circuitul WTA. Nu a mai jucat de la înfrângerea cu Su-wei Hsieih, din turul 3 la Wimbledon, cu excepţia partidei de dublu, pierdută alături de Irina Begu, dar pare a fi într-o formă excelentă. În plus, după lunga vacanţă, vine cu un moral bun, ajutată şi de titlul de la Roland Garros.


Partida este întreruptă de ploaie.

3-4. Pavlyuchenkova își face serviciul și revine în avantaj.

3-3. Sfaturile lui Cahill dau roade. Simona își face serviciul.

2-3. Simona Halep face break. Cere oncourt coaching. Darren Cahill intră pentru a-i oferi câteva indicații legate de serviciu, problema de bază în startul partidei. Simona a fost atentă, ba chiar a cerut lămuriri acolo unde nu simțea că lucrurile sunt clare.

1-3. Pavlyuchenkova face din nou break.

1-2. Break la zero pentru Halep.

0-2. Halep își pierde serviciul, deși salvase patru mingi de break.

0-1. Pavlyuchenkova își face serviciul.

Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova LIVE STREAM ONLINE Digi Sport turul 2 Rogers Cup. La ultima sa prezenţă la Montreal, pentru Rogers Cup, în 2016, Simona Halep reuşea să câştige titlul după o finală cu Madison Keys. Anul trecut, când turneul s-a disputat la Toronto, românca se oprea în finală, învinsă de Elina Svitolina. Ca urmare, Simona are de apărat doar 350 de puncte din 2017, iar postura ei de lider WTA nu este pusă în pericol, indiferent de rezultate.

Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova LIVE STREAM ONLINE Digi Sport Rogers Cup 2018
Simona Halep se antrenează deja de câteva zile la Montreal, pentru Rogers Cup.

Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova LIVE VIDEO. Când se joacă meciul

Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova LIVE STREAM ONLINE Digi Sport turul 2 Rogers Cup. Rusoaica a ajuns în turul 2 la Montreal după ce a reuşit să o învingă în minimum de seturi pe Christina McHale, partidă care a avut loc marţi noapte. Partida dintre Simona Halep şi Anastasia Pavlyuchenkova este prima programată pe terenul central în sesiunea de seară şi va începe la ora 01:30 a României în această noapte.

Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova LIVE STREAM – turul 2 – Rogers Cup 2018

Simona Halep o conduce cu un neverosimil 7-0 pe Anastasia Pavlyuchenkova la meciuri directe, iar o calificare în turul 3 pare mai mult decât la îndemână. În ascest caz, Simona ar putea da peste o altă jucătoare din România. Liderul mondial o va înfrunta pe învingătoarea dintre Sorana Cîrstea şi Venus Williams, confruntare programată de la aceeaşi oră, 01:30 a României, dar pe a doua arenă a complexului de la Montreal.

Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova LIVE ONLINE pe Digi Sport

Partida dintre Simona Halep şi Anastasia Pavlyuchenkova va fi difuzată de Digi Sport, la fel ca şi celălalt duel de la acea oră, cel dintre Sorana Cîrstea şi Venus Williams. Digi Sport deţine drepturile exclusive pentru transmiterea competiţiilor WTA şi împarte cu Telekom drepturile pentru circuitul ATP. Astfel, şi partida dintre Mihaeala Buzărnescu şi Elina Svitolina, deţinătoarea trofeului, programată astăzi, în jurul orei 20:00, va fi difuzată tot de Digi Sport.

Simona Halep – Anastasia Pavlyuchenkova LIVE TEXT – cote şi ponturi la pariuri

La casele de pariuri, Simona Halep porneşte ca mare favorită. Liderul mondial nu a avut niciodată probleme contra Anastasiei Pavlyuchenkova, rusoaica reuşind să îi ia doar două seturi în cele şapte confruntări directe. 1,20 este cota pentru o victorie obţinută de Halep. Mai mult, casele de pariuri mizează pe un succes în minimum de seturi, pentru care oferă o cotă de 1,60. 1,88, o cotă de echilibru, se oferă pentru o victorie la o diferenţă totală de minimum şase seturi în favoarea Simonei Halep. De altfel, specialiştii o consideră pe Simona chiar favorită pentru titlu la Rogers Cup 2018, ba chiar mai mult, după o finală contra Mihaelei Buzărnescu, aflată în mare formă.