Sport

Simona Halep, în turul 2 la WTA Kremlin Cup, după victoria cu Anastasia Potapova, scor 6-1, 6-4. „E greu să mă gândesc la titlu”. Video

FANATIK vă oferă detalii despre meciul Simona Halep - Anastasia Potapova, programat în turul 1 al turneului de tenis feminin de la Moscova marţi, 19 octombrie, după ora 16:30
19.10.2021 | 18:21
Simona Halep in turul 2 la WTA Kremlin Cup dupa victoria cu Anastasia Potapova scor 61 64 E greu sa ma gandesc la titlu Video
ADVERTISEMENT
19-10-2021
15:20

Prima reacție a Simonei Halep după calificarea în turul 2 la WTA Kremlin Cup

Simona Halep s-a calificat în turul doi la Kremlin Cup după ce a trecut de Anastasia Potapova, locul 68 WTA, scor 6-1, 6-4. În 2013, românca a cucerit trofeul pus în joc la Moscova.

„A fost un meci dificil. E greu să joci împotriva ei. Am jucat și în Australia și a fost foarte complicat. Știam că nu îmi va fi ușor, chiar dacă aș fi câștigat și mai lejer primul set. Știu că e puternică și lovește mingea tare. Nu e simplu să îi returnezi. Dar astăzi, serviciul m-a ajutat enorm.

E greu să mă gândesc la titlu acum. Am fost accidentată în acest sezon și nu am jucat mult, dar orice e posibil. Voi lupta în fiecare meci. Sper să joc cât mai mult aici, pentru că îmi place să stau la Moscova. Am amintiri plăcute din 2013”, a fost reacția la cald a Simonei Halep.

19-10-2021
13:41

Simona Halep - Anastasia Potapova 6-1, 6-4

Vezi video cele mai importante faze AICI!

6-4 – Game, set și meci! Simona Halep câștigă după o oră și jumătate și se califică în turul al doilea.

5-4 – Halep face un nou break și va servi pentru victorie!

4-4 – Simona servește foarte bine și restabilește egalitatea.

3-4 – Simona scade din turație și îi permite Anastasiei să câștige pe propriul serviciu și să conducă pentru prima dată în acest meci.

3-3 – Răbufnire de orgoliu a rusoaicei, care face break-ul!

3-2 – Potapova își face pentru prima dată serviciul în acest meci și câștigă game-ul la zero.

3-1 – Simona e tot mai aproape de câștigarea meciului.

2-1 – Halep câștigă după un game disputat.

1-1 – Anastasia se revanșează și îi fură serviciul româncei.

1-0 – Simona începe în forță și setul doi și face break-ul!

A început setul al doilea! Servește Potapova!

6-1 – Simona Halep câștigă primul set după doar 39 de minute!

5-1 – Rusoaica începe bine game-ul, dar Simona reușește să se impună și servește pentru câștigarea primului set.

4-1 – Simona se apropie tot mai mult de câștigarea primului set!

3-1 – Halep îi fură din nou serviciul celei de-a 68-a jucătoare a lumii!

2-1 – Rusoaica își ia revanșa și câștigă primul game al său pe serviciul Simonei!

2-0 – Break Halep! Românca reușește să îi fure serviciul adversarei!

1-0 – Simona servește prima și câștigă game-ul de debut!

A început primul set!

Meciul Simona Halep – Anastasia Potapova are loc marţi, 19 octombrie, după ora 16:30, în turul 1 ale turneului WTA de la Moscova. Simona a participat înainte la puternicul Masters de la Indian Wells, unde a ieşit repede din competiţie, în turul 3, eliminată de bielorusa Aliaksandra Sasnovich.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Anastasia Potapova

Confruntarea Simona Halep – Anastasia Potapova se dispută marţi, 19 octombrie, după ora 16:30, în primul tur al turneului feminin de tenis WTA Moscova. Competiţia se desfăşoară sub numele de Kremlin Kup în sală şi este un turneu de 500 de puncte, cu premii de 500.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Din cauza pandemia, accesul spectatorilor la turneu se face numai pentru cei vaccinaţi sau care prezintă testare negativă, iar interesul pentru această competiţie a rămas la fel de mare în rândul iubitorilor sportului alb, astfel încât atmosfera din sală va fi una agreabilă sportivilor, pentru că există şi un turneu al băieţilor.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Anastasia Potapova

Partida Simona Halep – Anastasia Potapova se joacă marţi, 19 octombrie, după ora 16:30, în turul 1 al turneului de tenis feminin de 500 de puncte de la Moscova şi este transmisă pe micile ecrane exclusiv pe programul Digi Sport 2. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Competiţia fiind în sală nu are importanţă starea vremii sau intensitatea vântului care bate la Moscova şi care în condiţii de joc în aer liber ar fi putut influenţa calitatea prestaţiei sportivelor.

Ce îşi propune Simona Halep la Moscova

Simona Halep nu a câştigat nici un turneu în 2021. Accidentările au făcut-o să stea mult timp în afara terenului şi să piardă clar ritmul competiţional. De aceea fostul lider mondial a susţinut că este puţin probabil ca în acest an să poată triumfa într-un turneu, fiind preocupată doar să joace cât mai bine şi să adune cât mai multe meciuri.

ADVERTISEMENT

Şi schimbarea echipei tehnice, renunţarea la serviciile antrenorului audtralian Darren Cahill, are implicaţii serioase, pentru că va dura până când Simona se va integra în noul program stabilit de Adrian Marcu şi Daniel Dobre şi cel mai probabil cei doi vor pregăti strategia pentru viitorul an.

Nu are voie la Moscova decât la plimbare

Simona, care este mereu foarte politicoasă cu gazdele turneelor la care participă, a declarat că se simte foarte bine la Moscova, deşi nu are voie să meargă nicăieri în afară de plimbarea în jurul hotelului, dar şi aşa este mulţumită. Dar singură spune că e conştientă că va fi greu să mai revină acolo sus, unde a stat ani de zile.

ADVERTISEMENT

E greu să mă gândesc la trofeu acum, pentru că n-am jucat foarte mult anul acesta, ritmul meu nu este la un nivel ridicat. Muncesc zi de zi, dar cu siguranţă o să-mi fie mai greu să revin acolo unde am fost.” Totuşi, Halep speră ca la Moscova să aibă un traseu mult mai lung decât la Indian Wells

Cote la pariuri pentru jocul Simona Halep – Anastasia Potapova

Simona Halep este favorită certă în faţa rusoaicei Anastasia Potapova, cu o cotă de 1,28 la victorie. Dacă Potapova ar reuşi o surpriză, cota ei la victorie ar fi de 3,75, una foarte mare în tenis. Şi un set dacă ar reuşi să ia rusoaica ar fi o cotă foarte bună, 1,90.

Cele două s-au mai întâlnit o singură dată până acum, tot în acest an. S-a întâmplat pe 1 februarie în Australia, la Melbourne, la un turneu pregătitor înainte de Australian Open, în turul 2. Simona a câştigat cu 2-0, scoruri similare pe seturi, 6-4, 6-4.

ADVERTISEMENT