Sporturi

Simona Halep-Andrea Petkovic 7-5, 6-0. Joc entuziasmant şi calificare în optimi

02.06.2018 | 19:30
Simona HalepAndrea Petkovic 75 60 Joc entuziasmant si calificare in optimi

Update, ora 19:15 / Simona închide meciul şi se califică în optimi de finală, unde o va înfrunta pe Elise Mertens, partidă care va fi programată în cursul zilei de luni.

6-0. Game, set, meci.

Simona are şi ea o julitură pe piciorul stâng.

5-0. Un nou break, Simona va servi pentru a închide meciul.

4-0. Simona îşi face serviciul.

3-0. Simona face un nou break şi este foarte aproape de optimi.

2-0. Simona îşi face serviciul, Petkovic se deplasează cu mare greutate.

1-0. Simona face un nou break. Andrea Petkovic s-a accidentat la genunchi și cerea intervenția fizioterapeutului, ceea ce o nemulțumește pe Halep.


7-5. Simona închide primul set după o minge spectaculoasă.

6-5. Simona face din nou break.

5-5. Simona nu reușește să închidă setul la serviciu.

5-4. Halep face break și e prima dată în avantaj.

4-4. Simona își face serviciul.

3-4. Petkovic revine în avantaj.

3-3. Halep îşi face şi ea serviciul.

2-3. Petkovic îşi face serviciul.

2-2. Simona îşi face serviciul şi egalează.

1-2. Simona îşi ia break-ul înapoi.

0-2. Break rapid pentru Petkovic.

0-1. Petkovic îşi face serviciul după un game prelungit.

Simona Halep – Andrea Petkovic LIVE STREAM turul 3 Roland Garros. UPDATE, 2 iunie, ora 17:30. S-a încheiat meciul dintre Diego Schwarzman şi Borna Coric cu victoria argentinianului în trei seturi: 7-5, 6-3, 6-3. Urmează meciul dintre Simona Halep şi Andrea Petkovic, pe terenul 18. 


Simona Halep – Andrea Petkovic LIVE STREAM turul 3 Roland Garros. UPDATE, 2 iunie, ora 17:00. Meciul dintre Diego Schwarzman şi Borna Coric se apropie de final. Argentinianul conduce cu 2-0 la seturi şi are 3-0 în setul trei, deci sunt mari şanse ca disputa să se încheie în curând. După acest meci, intră în scenă Simona Halep. 


Simona Halep – Andrea Petkovic LIVE STREAM turul 3 Roland Garros. UPDATE, 2 iunie, ora 16:00. A început meciul dintre Diego Schwarzman şi Borna Coric. După acest meci se va disputa confruntarea dintre Simona Halep şi Andrea Petkovic. 


Simona Halep – Andrea Petkovic LIVE STREAM turul 3 Roland Garros. UPDATE, 2 iunie, ora 13:31. Simona Halep s-a antrenat timp de o jumătate de oră pe terenul 13 din complexul de la Roland Garros. Meciul va avea loc pe terenul 18 după ora 16:00. 


Simona Halep – Andrea Petkovic LIVE STREAM turul 3 Roland Garros. UPDATE, 2 iunie, ora 12:31. Până începe meciul Simonei Halep, să ne reamintim de victoria superbă cu Taylor Townsend, scor 6-3, 6-1. Rezumat, mai jos: 


Simona Halep – Andrea Petkovic LIVE STREAM turul 3 Roland Garros. UPDATE, 2 iunie, ora 11:47. Decizia organizatorilor de la Roland Garros de a stabili meciul Simonei Halep pe terenul 18 a stârnit reacţia presei internaţionale. Cea mai dură reacţie a venit din partea lui Christopher Clarey, jurnalist la New York Times: “Muguruza – Stosur şi Şarapova – Pliskova sunt meciurile din turul trei care se vor disputa pe Chatrier. Serena – Goerges va fi al treilea meci pe Lenglen. Halep – Petkovic, un meci interesant în care o avem pe ocupanta locului 1 în clasamentul WTA şi dubla finalistă la Open-ul Franţei, se joacă în ‘sălbăticia’ terenului 18”, a scris Clarey pe Twitter.

Vezi aici cum arată terenul 18 de la Roland Garros


Simona Halep – Andrea Petkovic LIVE STREAM turul 3 Roland Garros. UPDATE, ora 19:45. Meciul dintre Simona Halep şi Andrea Petkovic se va disputa sâmbătă, nu mai devreme de ora 16:00, ora României. Este meciul trei de pe terenul 18 din complexul de la Roland Garros. Terenul 18 este al treilea ca mărime şi se joacă meciuri pe el începând cu acest an. 


Simona Halep – Andrea Petkovic LIVE STREAM turul 3 Roland Garros. După victoria facilă cu Taylor Townsend, din turul 2, Simona Halep are toate motivele să se aștepte la un duel mult mai complicat pentru accederea în optimile de finală. O va înfrunta pe Andrea Petkovic, din Germania, jucătoare care a impresionat în primele partide de la Roland Garros.

Chiar dacă este în prezent pe locul 107 în clasamentul WTA, Petkovic este foarte aproape de a-şi recăpăta forma. Cea mai bună clasare a ei a fost locul 9, ocupat în 2011. În actuala ediţie a turneului de la Paris, Petkovic a început cu o victorie impresionantă, contra Kristinei Mladenovic, în minimum de seturi. Tot cu 2-0 s-a impus şi în turul 2, în partida cu Bethanie Mattek-Sands.

Simona Halep – Andrea Petkovic LIVE STREAM turul 3 Roland Garros. Simona, avantaj mare la directe

Disputa de la Roland Garros va fi a opta dintre Andrea Petkovic şi Simona Halep, iar românca domină clar la directe, scor 6-1. Iar singura victorie a nemțoaicei a fost cu mai bine de nouă ani în urmă, în 2009, la turneul de la București. Au urmat șase victorii consecutive pentru Halep. Cel mai important duel dintre cele două a avut loc în 2014, chiar la Roland Garros, în semifinale. S-a impus românca, 6-2, 7-6 (4), și a jucat apoi finala pierdută cu Șarapova. Ultimul duel direct a fost în 2016, în FedCup, câștigat tot de Halep.

Simona Halep se așteaptă să aibă o misiune complicată cu Andrea Petkovic, în turul 3 la Roland Garros.

Simona Halep – Andrea Petkovic LIVE STREAM turul 3 Roland Garros. Andrea Petkovic a avut un 2018 cu foarte puține realizări până acum. La ultimul turneu disputat înainte de Roland Garros, la Nurnberg, jucătoarea din Germania a fost învinsă de Sorana Cîrstea, după un meci dramatic, scor 6-2, 6-7 (3), 6-7 (5). În tentativa de a-și recăpăta forma, Petkovic a jucat inclusiv turnee ITF în acest an, la Trnava și Cagnes sur Mer, dar cu rezultate dezamăgitoare. Tot în acest an, Petkovic a mai fost învinsă de o jucătoare din România, de Irina Begu, la Sankt Petersburg, în 16-imi. A fost 7-6 (5), 6-1 pentru Begu.

Simona Halep – Andrea Petkovic LIVE STREAM turul 3 Roland Garros. Andrea Petkovic a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep înaintea confruntării directe, care va avea loc sâmbătă, la o oră care urmează să fie anunțată în cursul acestei zile. Nemțoaica a spus că Simona joacă absolut fantastic pe zgura de la Roland Garros. Totuși, dacă vrea să spere că își va păstra prima poziție în clasamentul WTA, Simona Halep este obligată să ajungă minimum în semifinale la Paris.