Sport

Simona Halep – Anett Kontaveit 2-6, 3-6. Simo, dominată clar în finala Transylvania Open 2021. Jucătoarea din Estonia este campioană la Cluj

FANATIK.RO vă oferă informaţii despre meciul Simona Halep - Anett Kontaveit, finala turneului de tenis feminin Transylvania Open 2021. Jucătoarea din Estonia s-a impus cu 6-2, 6-3.
31.10.2021 | 17:30
Simona Halep  Anett Kontaveit 26 36 Simo dominata clar in finala Transylvania Open 2021 Jucatoarea din Estonia este campioana la Cluj
Simona Halep - Anett Kontaveit 2-6, 3-6. Simo, dominată clar în finala Transylvania Open 2021. Jucătoarea din Estonia este campioană la Cluj
ADVERTISEMENT
31-10-2021
15:38

Simona Halep - Anett Kontaveitt 2-6, 3-6, în finala Transylvania Open 2021

Anett Kontaveit este campioană la Transylvania Open 2021, după ce o învinge clar pe Simona Halep, scor 6-2, 6-3. Simo nu a putut repeta prestațiile bune din acest turneu. Kontaveit a fost mai bună și obține calificarea la Turneul Campioanelor. Halep rămâne fără trofeu în 2021, dar mai are o șansă la Linz.

3-6. Anett Kontaveit este campioană la Cluj.

3-5. Game prelungit câștigat de Halep, în care salvează trei mingi de meci.

2-5. Kontaveit își face serviciul.

2-4. Simona își pierde serviciul, jocul ei se prăbușește.

2-3. Game Kontaveit.

2-2. Kontaveit face break și egalează în setul doi.

2-1. Kontaveit își face serviciul.

2-0. Simona confirmă break-ul.

1-0. Break reușit de Halep.


2-6. Set pentru Kontaveit, care face un nou break.

2-5. Halep face primul ei break în finală.

1-5. Un nou break pentru Kontaveit.

1-4. Kontaveit își face serviciul.

1-3. Break pentru Kontaveit.

1-2. Jucătoarea din Estonia își face serviciul, după un game lung. Salvează și minge de break a Simonei.

1-1. Simona răspunde și ea bine cu serviciul.

0-1. Kontaveit își face serviciul în startul partidei.

Video cu cele mai importante faze ale partidei

Simona Halep încearcă să obțină la Cluj primul trofeu din 2021, în finala Transylvania Open cu Anett Kontaveit. Este a 40-a finală WTA pentru ea, dar prima în 2021. 

Toni Iuruc este în tribune și o susține pe Simona Halep.
Adrian Mutu este și el în tribune la Cluj

Meciul Simona Halep – Anett Kontaveit are loc duminică, 31 octombrie, cu începere de la ora 17:30 şi reprezintă finala turneului feminin de tenis de la Cluj Napoca, Transylvania Open 2021, dotat cu premii în valoare de 235.000 de dolari.

Unde se joacă meciul Simona Halep -. Anett Kontaveit

Întâlnirea Simona Halep – Anett Kontaveit se desfăşoară duminică, 31 octombrie, de  la ora 17:30, în finala turneului WTA de 250 de puncte Transylvania Open în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca iar aceasta ar fi fost cu siguranţă neîncăpătoare la un asemenea eveniment.

ADVERTISEMENT

Din păcate, finala Transylvania Open se va juca fără energia tribunelor, care vor rămâne goale în urma deciziei autorităţilor centrale de a interzice din nou accesul spectatorilor la competiţiile sportive, inclusiv pentru cei vaccinaţi.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Anett Kontaveit

Partida Simona Halep – Anett Kontaveit se joacă duminică, 31 octombrie, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca în finala turneului feminin de tenis Transylvania Open 2021 şi va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 2 şi Look Plus. O puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În tribune se vor afla foarte puţine persoane, respectiv membrii Comitetului de organizare a competiţiei și staffurile tehnice ale jucătoarelor. O finală la care cu siguranţă Simona Halep ar fi beneficiat de un aport substanţial de susţinere din partea fanilor, aşa va trebui să lupte singură cu puternica ei adversară.

Halep vrea primul trofeu în 2021, Kontaveit ţinteşte Turneul Campioanelor

Finala Transylvania Open 2021 va fi un meci foarte interesant şi extrem de echilibrat, pentru că pe teren se vor afla jucătoare foarte apropiate ca poziţii în ierarhia WTA. Simona Halep a mai câştigat o poziţie, fiind acum pe locul 18 în timp ce Anett Kontaveit ocupă locul 14.

ADVERTISEMENT

Simona îşi doreşte foarte mult trofeulpentru că anul acesta, în care a avut mari probleme cu accidentările şi a lipsit de pe teren multă vreme, nu a câştigat nici un turneu. Anett Kontaveit a fost foarte categorică în declaraţia făcută după victoria din semifinale. A venit la Cluj-Napoca pentru a câştiga turneul şi a se califica în premieră la Turneul Campioanelor

Simona a practicat cel mai solid tenis în acest an

Simona Halep a practicat cel mai solid tenis din acest an la Transylvania Open. Halep a avut evoluţii consistente şi fără fluctuaţii, nepierzând nici un set până la acest moment: 2-0 cu Ruse, 2-0 cu Gracheva, 2-0 cu Cristian şi demonstraţie pură de forţă în semifinala cu Kostyuk, care i-a luat doar un game.

ADVERTISEMENT

Şi Anett Kontaveit a demonstrat că nu degeaba se află pe locul 14 în lume şi că are şanse reale la calificarea la Turneul Campioanelor. Evoluţiile jucătoarei din Estonia au fost fără speranţe pentru adversare şi aceasta a avansat într-un marş triumfător spre finală. Fără a pierde un set, la fel ca Halep.

Cote la pariuri pentru jocul Simona Halep – Anett Kontaveit

Pentru casele de pariuri a fost imposibil să stabilească o favorită la această finală. Ambele jucătoare au primit cota de 1,90 la victorie şi respectiv de 1,40 pentru a câştiga măcar un set în acest meci pe care nu puţin îl văd a se întinde pe durata a trei seturi.

Simona este un coşmar pentru estoniancă, pentru că în cele trei meciuri directe de până acum aceasta nu a câştigat niciodată măcar un set! Au fost victorii cu 2-0 la Australian Open în 2020, la Roma în 2017 şi la Miami tot în 2017. Numai că astăzi Kontaveit este o jucătoare mult mai puternică decât în precedentele întâlniri.

ADVERTISEMENT