Simona Halep

Simona Halep – Angelique Kerber 6-7 (2), 6-3, 6-2. Vezi rezumatul video!

06.06.2018 | 20:48
Simona Halep - Angelique Kerber 6-7 (2), 6-3, 6-2. Vezi rezumatul video!
Simona Halep - Angelique Kerber. Vezi rezumatul video!

Simona Halep a învins-o pe Angelique Kerber, scor 6-7 (2), 6-3, 6-2, în sferturile de finală de la Roland Garros. Sportiva noastră va juca joi semifinala cu Garbine Muguruza, meci care va decide totodată și cine va fi numărul 1 în lume după încheierea turneului de la Paris. 

Simona Halep – Angelique Kerber. Vezi rezumatul video!

Simona Halep şi Angelique Kerber au disputat pe arena Suzanne Lenglen unul dintre cele mai frumoase meciuri ale turneului feminin la actuala ediţie a Roland Garros, o înfruntare de anduranţă, cu multă risipă de energie şi lovituri spectaculoase.

Chiar dacă a fost condusă cu 4-0, în primul set, Halep nu a lăsat niciun moment impresia că are de gând să se predea, cum a făcut-o în unele partide, chiar recent. Dimpotrivă, românca a fost încrezătoare, lucidă şi inteligentă, şi-a corectat ce nu mergea în jocul ei şi s-a impus în faţa rivalei, mult mai clar decât a făcut-o la începutul anului, la Australian Open.

Calificarea în semifinale este recompensată la Roland Garros cu un premiu de 560.000 de euro şi cu 780 de puncte WTA. Simona Halep a fost de două ori finalistă pe zgura pariziană, în 2014 şi 2017, de fiecare dată pierzând meciurile. Prima dată cu Maria Șarapova, iar anul trecut cu Jelena Ostapenko.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri