Sporturi

Simona Halep – Angelique Kerber 6-1, 3-3. Simona s-a accidentat şi a abandonat. Video

12.05.2021 | 20:13
Simona Halep  Angelique Kerber 61 33 Simona sa accidentat si a abandonat Video
ADVERTISEMENT

Meciul Simona Halep – Angelique Kerber a avut loc miercuri, 12 mai, cu începere de la ora 19:00, în cadrul turului 2 al puternicului turneu de 1000 de puncte de la Roma. Românca, deţinătoarea trofeului, a abandonat din cauza unei accidentări în setul secund, la scorul de 6-1 şi 3-3 în favoarea ei.


Simona Halep s-a accidentat la gamba piciorului stâng şi a fost nevoită să abandoneze!

Simona Halep – Angelique Kerber 6-1, 3-3. Kerber continuă şi ea seria de break-uri şi egalează din nou.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Angelique Kerber 6-1, 3-2. Halep opreşte seria lui Kerber cu un nou break, după un game muncit.

Simona Halep – Angelique Kerber 6-1, 2-2. Kerber face break şi restabileşte egalitatea. Primul egal din meci.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Angelique Kerber 6-1, 2-1. Kerber reuşeşte să ia primul game pe serviciu, după ce a salvat două mingi de break.

Simona Halep – Angelique Kerber 6-1, 2-0. Trei lovituri direct câştigătoare consecutive şi Halep se distanţează încă din startul setului.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Angelique Kerber 6-1, 1-0. Start de set cu dreptul pentru Halep, care are procentaj 100% pe serviciul adversarei

Simona Halep – Angelique Kerber 6-1. Simo a defilat în primul set al partidei

Simona Halep – Angelique Kerber 6-1. Simona se impune în primul set. Probleme pe serviciu, impecabilă la retur!

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Angelique Kerber 5-1. Kerber pierde un nou game pe serviciu.

Simona Halep – Angelique Kerber 4-1. Halep se desprinde la trei game-uri.

Simona Halep – Angelique Kerber 3-1. Din nou break alb pentru Simona. Kerber n-a câştigat niciun punct pe propriul serviciu.

Simona Halep – Angelique Kerber 2-1. Kerber fructifică a patra minge de break.

Simona Halep – Angelique Kerber 2-0. Halep se desprinde după un break la zero! Kerber a făcut dublă greşeală la ultimul punct.

Simona Halep – Angelique Kerber 1-0. Simona Halep îşi câştigă serviciul după două mingi de break salvate.

A început meciul!


Ştire iniţială 12 mai, ora 17:00

Simona Halep intră în concurs direct în turul 2, în timp ce Angelique Kerber a avut nevoie de o oră şi 37 de minute pentru a o depăşi pe Alize Cornet (6-2, 7-5). Nemţoaica, ajunsă la 33 de ani, nu este în cea mai bună a formă a carierei, fiind eliminată în cel mult al doilea meci la fiecare dintre ultimele 6 turnee la care a participat.

Simona Halep poate să piardă podiumul mondial

Simona Halep este campioană en-titre la Roma şi intră direct în turul secund, după ce a beneficiat de bye în prima etapă. În 2020, sportiva din Constanţa a câştigat finala din septembrie 2020, în faţa Karolinei Pliskova, retrasă la 6-0 şi 2-1 pentru româncă.

Simona Halep nu va pierde punctele pe care le-a obținut în toamna anului trecut de la Roma. Conform noului mod de punctare, doar punctele obținute în 2019 se vor șterge după actuala ediție.

Dar chiar și în aceste condiții sunt trei jucătoare care se luptă să treacă peste Halep: Aryna Sabalenka, Sofia Kenin și Elina Svitolina. Doar două dintre ele ar putea să o facă, în condițiile în care Svitolina și Kenin ar avea nevoie să câștige turneul.

Simona Halep – Angelique Kerber, live pe Digi Sport 2 şi live text pe FANATIK.ro

Meciul Simona Halep – Angelique Kerber, din turul al doilea al turneului WTA Roma, este programat să înceapă la ora 19:00 şi va fi transmis de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmărit în format live text+video şi pe FANATIK.ro.

Simona Halep e la al treilea turneu de zgură al anului, La Stuttgart, în sală, a ajuns până în semifinale, în timp ce la Madrid a fost eliminată în optimi de Elise Mertens.

Kerber nu are un 2021 prea reuşit. Roma este al optulea turneu al anului pentru ea. A reuşit două victorii la Melbourne, înainte de a fi eliminată în sferturi de Sakkari. Au urmat Australian Open, Doha, Dubai, Miami, Stuttgart şi Madrid, iar nemţoaica nu a mai câştigat niciodată mai mult de o partidă. Fost număr 1 mondial, în 2016, Kerber a ajuns pe locul 32 WTA.

Echilibru în meciurile directe dintre Simona Halep și Angelique Kerber

În circuitul WTA, cele două s-au înfruntat de 9 ori, iar Simona Halep are avantaj minim la victorii, 5-4. Kerber s-a impus, însă, în singurul meci de FED Cup dintre cele două. Toate cele patru succese WTA ale nemţoaicei au fost pe suprafeţe rapide, pe iarbă de două ori (2-0 în sferturile Wimbledon 2016 şi 2-0 în sferturile Eastbourne 2019) şi de alte două ori pe hard (2-0 în semifinalele Cincinnati 2016 şi 2-0 în grupele Turneului Campioanelor 2016).

Tot în 2016, care a fost anul de graţie al lui Kerber, numărul 1 mondial pe 12 septembrie, nemţoaica a câştigat şi un meci de FED Cup, la Cluj, 6-2, 6-2, când România a pierdut locul din Grupa Mondială.

Halep s-a impus, în schimb, în 2014 pe hard la Doha, în 2015 la Doha şi în 2016 la Montreal. În turneele de Grand Slam, românca are 2-0, cu victorii la Australian Open şi Roland Garros în 2018.

Simona Halep, regina zgurii – după cum o prezintă chiar WTA, este marea favorită a acestui meci. O victorie a româncei e cotată la 1,20, în timp ce un eventual succes al adversarei sale beneficiază de cote între 4,70 şi 5,00.

ADVERTISEMENT
Tags: