Simona Halep

Simona Halep e gata de US Open: “Joc cel mai bun tenis al meu!”

UPDATE, 22 august, ora 19:21 / Simona Halep a vorbit după ce a ajuns pînă în semifinale la Cincinnati. Campioana noastră a declarat că e pregătită pentru US Open şi că trece prin cea mai...
23.08.2016 | 00:06
Simona Halep e gata de US Open Joc cel mai bun tenis al meu
ADVERTISEMENT

UPDATE, 22 august, ora 19:21 / Simona Halep a vorbit după ce a ajuns pînă în semifinale la Cincinnati. Campioana noastră a declarat că e pregătită pentru US Open şi că trece prin cea mai bună perioadă a anului:

“Îmi place jocul meu, simt că joc un tenis bun. Mă simt puternică din punctul de vedere al picioarelor. Mental sînt foarte bine. Cred că am cea mai bună perioadă din an. Dar nu am aşteptări pentru US Open. Este un Grand Slam şi acolo toată lumea joacă un tenis bun, fiecare meci va fi dificil.

ADVERTISEMENT
 Am de gînd să joc tenisul meu cel mai bun, să fac tot ce îmi stă în putinţă mai bine, să cîştig meciuri şi să abordez acest turneu cum le-am abordat pe ultimele două. Voi merge la New York şi mă voi pregăti acolo, dar am nevoie de două zile libere. Voi dormi şi mă voi relaxa”, a spus Simona.

UPDATE, 22 august, ora 12:55 / Karolina Pliskova a cîştigat turneul de la Cincinnati după o victorie în două seturi cu Angelique Kerber, 6-3, 6-1. Nemţoaica a ratat şansa de a o detrona pe Serena Williams din fruntea clasamentului, mai avînd nevoie doar de acest succes pentru a deveni lideră.

Simona Halep a avut un parcurs foarte bun la Cincinnati, însă chiar şi aşa a căzut un loc în ierarhia mondială. Românca e pe locul 5 mondial, fiind devansată de Agnieszka Radwanska, pe care a învins-o în sferturi, dar poloneza nu a avut puncte de apărat.

ADVERTISEMENT

Top 10 WTA:

wta


UPDATE, ora 13:41 / Simona Halep va coborî un loc în clasamentul mondial şi va ajunge pe locul 5. Acest lucru o va afecta în perspectiva turnelului de la US Open, ultimul de Grand Slam al anului. 

Ea va fi astfel depăşită de Agnieszka Radwanska, sportivă pe care a bătut-o în sferturi. Poloneza nu a avut însă puncte de apărat, fiind învinsă în 2015 în primul tur de Schmiedlova.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO SURSA 1

LIVE VIDEO SURSA 2

LIVE VIDEO SURSA 3

LIVE VIDEO SURSA 4

LIVE VIDEO SURSA 5


GAME, SET ŞI MECI, ANGELIQUE KERBER, 6-3, 6-4! Germanca a gestionat mai bine momentele importante ale acestei semifinale. Pauza de ploaie a încurcat-o foarte mult pe Halep, românca pierzînd 6 game-uri la rînd după reluarea jocului. Duminică, Angelique Kerber joacă finala împotriva Karolinei Pliskova. Dacă se impune, Kerber o detronează pe Williams şi devine noul lider mondial.  

4-5, GAME Halep! Simona rămîne în meci, dar e obligată să facă break-ul acum. Evoluţia din ultimele game-uri ne dă speranţe

ADVERTISEMENT

3-5, GAME Kerber! Din păcate, Simona ratează o minge de break şi Kerber e în pole position pentru finală acum

3-4, GAME Halep! Simona face 3 game-uri la rînd, însă are nevoie şi de următorul game. Kerber cere ajutorul antrenorului

2-4, BREAK Halep! Românca mai are drum lung pînă să echilibreze jocul, însă pare că şi-a intrat în ritm şi e periculoasă

1-4, GAME Halep! Simona întrerupe seria de 6 game-uri la rînd ale adversarei, însă ar putea fi cam tîrziu

0-4, GAME Kerber! Game blitz pentru Angelique. Se îndreaptă spre victorie

0-3, BREAK Kerber! Halep pierde un game maraton şi pare descumpănită în acest moment

0-2, GAME Kerber! Nemţoaica cîştigă al 4-lea game la rînd. Urmează un game crucial

0-1, BREAK Kerber! Seria bună a germancei continuă. Angelique are în acest moment prima şansă

Halep începe setul secund cu serviciul

SET, 3-6 Kerber! Pauza i-a priit nemţoaicei, care se impune în primul set. Din păcate, Halep a servit modest după pauza forţată şi Angie a reuşit să profite. 

3-5, BREAK Kerber! Nemţoaica profită de faptul că Halep nu şi-a regăsit ritmul de la serviciu şi ia un break foarte important

* Meciul se reia după o jumătate de oră cu Simona Halep la serviciu

Ploaia întrerupe din nou semifinala! Se deschid umbrelele în tribune şi jucătoarele merg la cabine

3-4, GAME Kerber! Nemţoaica trece în avantaj după un game foarte disputat

3-3, GAME Halep! Game alb cîştigat de Simona, care a servit mult mai bine după sfaturile antrenorului

* Halep a cerut o pauză de coaching!

2-3, BREAK Halep! Simona revine şi cîştigă pe serviciul nemţoaicei. Halep trebuie să îşi îmbunătăţească jocul la seriviciu

1-3, BREAK Kerber! Din păcate, Simona a greşit la serviciu şi Kerber mai face un break.

1-2, GAME Kerber! Angelique îşi face lejer serviciul de această dată

1-1, BREAK Kerber! Nemţoaica revine de la 30-0 pe serviciul Simonei şi face break

1-0, BREAK Halep! Simona începe bine meciul. Cîştigă un game inaugural maraton pe serviciul nemţoaicei

Începe semifinale cu Angie Kerber la serviciu

Cele două jucătoare sînt acum la încălzire. Există încă ameninţarea ploii la Cincinnati, dar sperăm că nu va fi cazul. 

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE, 20 august, ora 22:00 / Veşti bune. Ploaia s-a oprit la Cincinnati şi partida dintre Halep şi Kerber va începe în cîteva minute.

Jucătoarele au intrat pe teren. Meciul se vede LIVE pe FANATIK.RO


SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE, 20 august, ora 21:25 / Karolina Pliskova e prima finalistă la Cincinnati. Cehoaica a învins-o în două seturi, 6-1, 6-3 pe Garbine Muguruza.

Veştile sînt proaste de la Cincinnati. A început să plouă şi meciul Simonei a fost amînat. Să sperăm că nu va fi o pauză prea mare.

ploua

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE, 20 august, ora 20:42 / Dacă va cîştiga acest turneu, campioana noastră va cîştiga al 3-lea turneu la rînd, după cele de la Bucureşti şi Montreal. Ar fi o premieră pentru Halep. 

Meciul din semifinale va începe după încheierea partidei dintre Pliskova şi Muguruza, dar nu înainte de ora 21:30. În prima semifinală se profilează o surpriză, Pliskova reuşind să ia primul set cu 6-1 şi are 2-1 în setul secund.


SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE, 20 august, ora 15:50 / Simona Halep are un meci greu, de la 21:30 cu învingătoarea de la Australian Open şi finalista de la Olimpiadă, Angie Kerber. La capitolul meciurilor directe, Halep conduce 4-2.

po

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE, 20 august, ora 05:05 / Victorie de senzaţie pentru Simona Halep în sferturi la Cincinnati. Campioana noastră a învins-o în două seturi, 7-5, 6-1 pe Agnieszka Radwanska după un meci încheiat într-o oră şi 33 de minute. Halep a început modest partida şi a reuşit să revină de la 0-4 în primul set, cedînd doar 2 game-uri de atunci. 

În penultimul act, Halep va evolua sîmbătă, de la ora 21:30 cu sportiva din Germania, Angelique Kerber, locul 2 mondial. Partida va putea fi urmărită LIVE pe FANATIK.RO.

haaa


SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE, 19 august, ora 16:48 / Cele două sportive au disputat 9 meciuri directe, poloneza avînd avantaj 5-4. Ultima confruntare a avut loc în noiembrie 2015 la Turneul Campioanelor unde Radwanska a învins cu 7-6 (5) 6-1.

hal

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE, 19 august, ora 12:05 / Simona Halep va juca în sferturile turneului de la Cincinnati împotriva sportivei din Polonia, Agnieszka Radwanska. Partida va avea loc sîmbătă dimineaţă, de la ora 02:00 şi va putea fi urmărită pe FANATIK.RO.


SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE, ora 22:24 / Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Cincinnati după o victorie facilă cu Daria Gavrilova, scor 6-1, 6-2, în 53 de minute. În următoarea fază a competiţiei, Halep o va întîlni pe învingătoarea dintre Radwanska şi Konta, partidă care se dispută în această noapte, de la ora 03:30.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. “Ştiam că trebuie să fiu agresivă, să nu o las să preia iniţiativa. Am reuşit asta şi astfel m-am calificat. Mă simt excelent aici pentru că am parte de sprijinul publicului. Vreau să le mulţumesc fanilor şi îi aştept şi mîine la meci”, a declarat Simona Halep.

6-2. Game Halep şi calificare în sferturile de finală.

5-2. Halep face din nou break.

4-2. Halep îşi face serviciul şi este din ce în ce mai aproape de victorie.

3-2. Simona Halep face din nou break şi trece în avantaj.

2-2. Rebreak pentru Gavrilova.

2-1. Halep face break şi preia conducerea în setul doi.

1-1. Game pentru Halep.

0-1. Gavrilova îşi face serviciul.


6-1. Game pentru Halep şi set cîştigat de româncă!

5-1. Gavrilova îşi face şi ea serviciul.

5-0. Halep revine de la 15-40 şi reuşeşte să îşi facă serviciul.

4-0. Simona Halep face un nou break şi conduce categoric contra Gavrilovei.

3-0. Simona Halep îşi face serviciul fără emoţii. 

2-0. Break reuşit de Simona încă din startul partidei.

1-0. Simona Halep îşi face serviciu fără emoţii.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE, ora 12:40 / Simona Halep se simte foarte bine pe hard-ul american şi spune că temperaturile ridicate o scutesc de problemele la spate:

Îmi place la Cincinnati, îmi plac terenurile de aici. Sînt mult mai rapide şi mingea este un pic mai grea. Şi condiţiile meteo îmi plac, pentru că este destul de cald. Prefer căldura, aşa nu simt deloc durere la spate. Cînd este răcoare şi umezeală am mari probleme la spate, e greu pentru mine să evoluez, a spus Simona Halep, conform Wta Insider.


SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE, ora 02:00 / Daria Gavrilova a trecut uşor de Elina Svitolina, scor 6-2, 6-2, şi va fi adversara Simonei Halep în sferturile de finală de la Cincinnati. Partida este programată joi, de la ora 20:00. Cele două s-au mai întîlnit pînă acum de trei ori, iar românca are 2-1 în meciurile directe.

Capture

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE, ora 20:56 / Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Cincinnati, după o victorie fără emoţii cu Anicka Beck, scor 6-3, 6-1. O va înfrunta în următoarea rundă pe învingătoarea dintre Elina Svitolina şi Daria Gavrilova.


SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. “Mă simt foarte bine aici şi am amintiri foarte frumoase. Îmi place terenul, îmi place şi atmosfera, abia aştept următoarea confruntare. Nu ne-am putut încălzi la început şi de asta am început mai greu această partidă”. 

6-1. Încă un break pentru Halep, care se califică în optimi.

5-1. Simona Halep îşi face serviciul fără emoţii.

4-1. Break reuşit de Simona Halep, care pare deja sigură de victorie.

3-1. Halep îşi face din nou serviciul.

2-1. Beck reduce din handicap.

2-0. Halep continuă să domine clar partida.

1-0. Halep începe cu break şi setul doi.


6-3. Halep îşi face şi ea serviciul şi cîştigă primul set.

5-3. Beck îşi face serviciul şi rămîne în set.

5-2. Simona Halep continuă să servească bine şi se apropie de adjudecarea în primul set.

4-2. Simona Halep face din nou break şi se distanţează în primul set.

3-2. Halep îşi face serviciul şi preia din nou conducerea.

2-2. Halep face şi ea break imediat.

1-2. Beck profită de greşelile Simonei şi face break.

1-1. Deşi a condus majoritatea schimburilor, Halep nu face break.

1-0. Halep îşi face serviciul cu mici emoţii.

A început partida:

UPDATE, ora 18:05 / Partida Simonei Halep din primul tur la Cincinnati este amînată pentru moment din cauza ploii. Organizatorii speră ca meciurile programate să înceapă în cel mult o oră.


SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE 17.08 15:36. Campioana noastră are avantaj 3-1 la meciurile directe cu sportiva din Germania. Ultima dată, cele două s-au întîlnit în 2015 la Shenzen, victorie Halep: 4-6, 6-4, 6-3.


SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE 17.08 12:15. Simona Halep debutează miercuri la Cincinnati, împotriva nemţoaicei Annika Beck, nr 44 WTA, care a eliminat-o azi noapte, în 2 seturi, pe Yulia Putintseva. Partida este programată pe terenul central, de la ora 18:00 şi va putea fi urmărită, ONLINE, în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. Tot diseară, în jurul orei 20:00, joacă la Cincinnati şi Irina Begu, contra Johannei Larsson, partiodă ce era programată a se disputa marţi noapte dar a fost amânată pentru miercuri.

În proba de dublu, Raluca Olaru şi Renata Voracova au fost eliminate din turul 1, 3-6, 2-6, de Sara Errani şi Carla Suarez Navarro.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE 16.08 12:15. Simona Halep îşi află marţi adversara din turul doi de la Cincinnati. Astfel, românca va juca, miercuri seară, cu învingătoarea meciului Annika Beck – Yulia Putintseva, partidă ce se dispută marţi seară de la 19:30.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. În cursul noţii de luni, Monica Niculescu a evoluat în proba de dublu calificîndu-se în turul II alături de americanca Vania King: 7-6, 6-3 împotriva chinezoaicelor Liang şi Wang. Tot în proba de dublu, debutează astăzi şi Raluca Olaru alături de cehoaica Renata Voracova, de la ora 21:00.

Tot marţi seara intră în concurs şi Irina Begu, la simplu, în jurul orei 24:00 românca urmînd să o întîlnească pe suedeza Johanna Larsson.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE, 14 august, ora 12:50 / Petra Kvitova, medaliată cu bronz la Rio de Janeiro, şi-a anunţat retragerea de la Cincinnati, ceea ce schimbă şi traseul Simonei Halep spre finală. Astfel, devine clar că Simona Halep va juca împotriva Yuliei Putintseva în turul doi, pentru ca apoi să o înfrunte pe cîştigătoarea dintre Svitolina şi Caroline Garcia. De la sferturi încolo, lucrurile rămîn la fel: Radwanska, Kerber şi Serena Williams.


SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. UPDATE, 13 august, ora 03:58 / Simona Halep şi-a aflat în această noapte traseul de la Cincinnati 2016. Şi nu este deloc unul uşor, chiar dacă pe Serena Williams nu o poate întîlni mai devreme de finală.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. Halep, care are bye în prima rundă, va debuta la Cincinnati direct în turul doi, fază a competiţiei în care o va înfrunta pe cîştigătoarea dintre Yulia Putintseva, locul 43 WTA, şi o jucătoare venită din calificări.

Din turul trei, lucrurile ar urma să devină cu adevărat complicate pentru Halep, o dată cu posibila întîlnire cu elveţianca Belinda Bencic. Ar urma confruntări la fel de tari şi mai departe. Agnieszka Radwanska este posibila adversară din sferturile de finală, pentru ca apoi Halep să poată da din nou de Kerber, în semifinale.

Capture

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. Chiar dacă a fost o săptămînă fără evenimente în circuitul WTA, Simona Halep va pierde o poziţie în clasament. Asta pentru că îi vor fi retrase cele 585 de puncte pe care le-a cîştigat în ediţia din 2015 de la Rogers Cup.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. Astfel, începînd de luni, Simona Halep va rămîne cu doar 5386 de puncte şi va coborî pînă pe locul patru în clasament, depăşită de Garbine Muguruza, care va avea 5481 de puncte. Punctele de la Rogers Cup au fost retrase cu o săptămînă mai tîrziu faţă de finala din 2016 pentru că turneul canadian a fost devansat faţă de anul trecut cu o săptămînă, pentru a nu se suprapune cu Jocurile Olimpice.

Pentru Simona Halep urmează o perioadă grea în continuare. Are de apărat finala din 2015 de la Conneticut, turneu care va începe pe 15 august. Apoi, de pe 29 august, începe US Open, unde are, de asemenea de apărat foarte multe puncte, după ce anul trecut a prins o semifinală.

–––––––––––––––––––––––––––

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. După ce s-a impus la Montreal şi a bifat al doilea turneu cîştigat la rînd, după cel de la Bucureşti, Simona Halep urcă şi în clasamentul WTA. De astăzi, jucătoarea din România urcă oficial pe locul trei în clasamentul WTA. Iată cum arată în acest moment top 10.

Capture

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. Deşi terminase 2015 pe locul doi WTA, după Serena Williams, Simona Halep a alunecat în clasament după un început de sezon foarte slab. A pietrdut poziţia a doua după Australian Open, competiţie la care a fost eliminată încă din primul tur. Apoi, pe 22 februarie, Halep ieşit de pe podium după ce a decis să nu participe la Doha, turneu pe care îl cîştigase în 2014.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. Victoria obţinută de Simona Halep o ajută enorm pe Simona Halep şi în perspectiva participării la actuala ediţie a Turneului Campioanelor. După cele 900 de puncte cîştigate la Montreal, Simona Halep a urcat pe locul trei în ierarhia Road to Singapore. Are 1147 de puncte peste locul 9 în acest clasament, Johanna Konta. Primele nouă clasate vor juca la Turneul Campioanelor, la finalul sezonului.

Capture

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. Următorul turneu la care va participa Simona Halep este cel de la Cincinnati, în intervalul 15-21 august, unde are de apărat 585 de puncte. În 2015, Halep a ajuns pînă în finala acestui turneu, unde a fost învinsă de Serena Williams, scor 3-6, 6-7. Turneul de la Cincinnati este din categoria Premier 5, la fel ca şi cel cîştigat de Halep duminică, de la Montreal.

La conferinţa de presă de după finala cîştigată la Montreal, Simona Halep a recunoscut că nu a putut practica tenisul cel mai bun al carierei din cauza loviturilor foarte puternice pe care le trimitea Madison Keys. Cum următorul turneu este peste abia două săptămîni, Halep a recunoscut că îi va cere o zi în plus de vacanţă lui Darren Cahill.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016.. “De fapt, n-a fost tenisul meu cel mai bun pentru că nu am avut cum să joc tenisul meu cel mai bun. Ea loveşte foarte puternic, şi după cum ştie toată lumea, n-am cum să lovesc mai tare ca ea, e imposibil pentru corpul meu. Aşa că am încercat să ţin mingea cît mai departe de ea, să o fac să alerge. Cred că am reuşit asta destul de bine, iar ea a făcut greşeli. A fost foarte complicat pentru mine să fac lovituri direct câştigătoare azi, deoarece mingea venea mult prea tare.”

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. Despre game-urile pierdut pe propriul serviciu…

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. “A fost greu. Cred că eu am fost încordată pe serviciu, pentru că ştiam că va returna în forţă. Nu ştiu, am încercat să obţin mai mult de la serviciu, dar a fost multă presiune. Umărul meu era gata. Am încercat să forţez un serviciu puternic, dar cred că nu a fost o idee bună. În setul al doilea mi-am relaxat un pic braţul şi a fost mai bine, nu mi-am pierdut serviciul, ceea ce a făcut lucrurile mai uşoare pentru mine. A fost un meci greu azi. Nu am putut să-mi fac jocul mai uşor de atât, pentru că, aşa cum spuneam, ea loveşte puternic”.

Despre retururile bune pe serviciul lui Madison Keys

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. “Cred că sunt un bun returner. Joc destul de bine pe retur cu toată lumea. Am picioare puternice, pot să spun, şi sunt foarte constantă din spatele terenului. Pot să trimit înapoi mingile grele pe care le-a trimis azi. Îmi place returul şi lucrez mult la el”.

despre necesitatea planului B cu Madison Keys

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. “Sută la sută planul B, pentru că planul A era să fiu agresivă şi să conduc jocul. Dar era imposibil. Am ştiut că trebuie să trimit mingile înapoi, dar nu încet, pentru că le-ar fi atacat uşor. Mi-am propus să fiu tare pe picioare şi să-mi deschid terenul, asta a fost tot ce am avut în minte când am început meciul”.

Despre atmosfera la Montreal

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. “Îmi place mult aici. Atmosfera e ca în Europa, cum am mai spus de cîteva ori. Şi cu toţi românii din tribune m-am simţit ca acasă. Mulţi fani pe fiecare zi, nu doar azi. A fost o atmosferă foarte frumoasă. Iar azi, announcerul a spus două cuvinte în româneşte, ceea ce m-a încurajat şi mai mult. Mi-am zis că trebuie să cîştig”.

despre plusul adus ca moral de victoria de la Bucureşti

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. “Nu putem compara cele două turnee, deoarece Bucureşti e un turneu mai mic, dar a fost un titlu foarte bun pentru mine. Am venit cu multă încredere aici după ce am câştigat cinci meciuri acolo. Şi deşi e grea trecerea de la zgură la hard, am avut încredere că pot să-mi fac uşor jocul şi să câştig meciuri. Aici am învins contra unor jucătoare de top, ceea ce mă face mult mai fericită şi mai relaxată acum, cred că am un nivel foarte bun la acest moment.”

Despre cum şi-ar descrie nivelul ei de energie după această săptămână

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. “Cred că e pe la 2 sau 3. De dimineaţă mi-am amînat antrenamentul. Iniţial era la 11, dar l-am mutat la 12:00, pentru că nu mă puteam mişca. Mi-am zis că e mai bine să lovesc chiar înainte de meci. Da, sunt obosită, dar e normal. Am avut multe meciuri în această săptămînă, multe grele, multe emoţii. Deloc uşor. Dar cred că meciurile de dublu mă ajută să-mi îmbunătăţesc şi returul şi serva. Aşa că iau totul ca pe ceva pozitiv şi mă bucur de această experienţă. Azi am avut în gând că e ultimul meci al turneului şi că trebuie să las totul pe teren”.

Despre cei 40 de ani de la Perfect Ten-ul Nadiei

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. “E foarte frumos. Când am ajuns aici, am mers la evenimentul dedicat ei cu această ocazie. M-a motivat un pic. E frumos ca, după 40 de ani, să câştig aici. E frumos pentru români. Sunt fericită că am putut să reuşesc acest titlu”

Despre următoarele săptămîni

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. “Întîi, o pauză. Trei zile de pauză, patru. Trebuie să negociez! Doar să mă bucur de moment, poate un pic de sărbătorire a titlului. E unul foarte important pentru mine. Apoi Cincinnati şi US Open. Vreau să rămîn foarte concentrată şi să-mi menţin încrederea cît mai sus”.

Despre sesiunile de coaching cu Darren Cahill

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO SEMIFINALE CINCINNATI 2016. “Cînd îmi spune că trebuie să mă gîndesc la imaginea de ansamblu, asta mă face să mă simt mai relaxată, mi-e mai uşor să-mi fac treaba pe teren, să fac lucrurile pe care le vorbiserăm anterior. Ieri şi azi, momentele de on-court coaching au fost un pic dificile, pentru că au fost multe emoţii din partea mea. Am fost încărcată cînd am vorbit, prea negativă, cred, aceste două zile. Dar mi-a spus că mă înţelege, pentru că am fost foarte obosită şi s-au acumulat. Aşa că totul e bine”

ADVERTISEMENT