Sport

Simona Halep – Anna Kalinskaya 5-7, 0-2, în turul 2 la WTA Washington. Românca s-a retras în setul al doilea! Video

Simona Halep a ratat calificarea în sferturile de la WTA Washington 2022. Românca s-a retras în setul al doilea, după ce pierduse deja primul act al meciului cu Anna Kalinskaya.
03.08.2022 | 18:22
Simona Halep  Anna Kalinskaya 57 02 in turul 2 la WTA Washington Romanca sa retras in setul al doilea Video
Simona Halep - Anna Kalinskaya Live video ora 22:00 în turul 2 WTA Washington. Încă un adversar în premieră pentru Simo. Foto: Citi Openj Washington Twitter
ADVERTISEMENT
03-08-2022
20:12

Simona Halep - Anna Kalinskaya 5-7, 0-2

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Simona Halep a acuzat probleme medicale în setul al doilea și a preferat să se retragă, ratând astfel calificarea în sferturile turneului de la Washington.

0-2: Halep începe la fel de modest și setul secund și îi dă voie Annei să conduce cu 2-0.

A început setul al doilea! Simona Halep este la serviciu!

5-7: Set Kalinskaya! Rusoaica conduce cu 1-0 după ce reușește să se impună pe propriul serviciu!

5-6: Break Anna Kalinskaya! Rusoaica va servi pentru a încerca să câștige setul.

5-5: Break Halep! Revenire spectaculoasă a Simonei, care a fost condusă cu 0-4!

4-5: Românca își câștigă serviciul și rămâne în set!

3-5: Simona Halep nu reușește să facă breakul, iar românca va servi acum pentru a nu pierde setul.

3-4: Revenire în forță a Simonei, care se apropie la doar un game de adversară. Halep și-a făcut serviciul și așteaptă breakul.

2-4: Break Simona Halep! Fostul lider WTA dă semne de revenire!

1-4: Game Halep! Românca se impune în premieră în acest meci pe propriul serviciu.

0-4: Simona Halep nu se regăsește și nu reușește deocamdată să câștige niciun game în turul 2.

0-3: Încă un break făcut de Kalinskaya! Start modest pentru româncă.

0-2: Simona pierde și pe serviciul adversarei.

0-1: Rusoaica începe meciul cu break!

Începe meciul dintre Simona Halep și Anna Kalinskaya!

03-08-2022
18:42

Simona Halep - Anna Kalinskaya va începe cu o întârziere de o oră

Simona Halep – Anna Kalinskaya este penultimul meci al zilei de la Washington. Programat inițial la ora 22:00, duelul va avea loc în jur de ora 23:00.

Meciurile de dinaintea partidei în care e implicată Halep, în turul 2 al turneului american de hard, s-au prelungit și acest motiv cauzează întârzierea.

Meciul Simona Halep – Anna Kalinskaya are loc miercuri, 3 august, cu începere de la ora 22:00, ora României, oră aproximativă, pentru că poate fi depășită, în cadrul turului 2 al turneului WTA de 250 de puncte și premii în valoare de 240.000 de dolari de la Washington. În primul tur, Simona a învins-o în două seturi pe iberica de sorginte moldoveană Cristina Bucșa, după un meci mai greu decât s-ar fi crezut.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Anna Kalinskaya, în turul 2 la WTA Washington

Confruntarea Simona Halep – Anna Kalinskaya se desfășoară miercuri, 3 august, de la ora aproximativă 22.00, pe terenul central al complexului HG FitzGerald, în turul 2 al turneului pe hard de la Washington. Spunem ora aproximativă, deoarece, în sesiunea de zi, diferența de fus orar este de opt ore, deci ora 14:00 la Washington, iar până la partida Simonei mai sunt programate jocurile Ruusovuori – Hurkacz la masculin și Pegula – Saville în întrecerea feminină.

ADVERTISEMENT

Meciul Simonei încheie sesiunea de zi, pentru că mai urmează o sesiune de seară în care vor avea loc alte două partide. În tribune vor fi din nou suporteri români, așa cum s-a întâmplat și la primul meci al lui Halep, pentru a o susține pe cea mai bine clasată dintre jucătoarele noastre în ierarhia WTA, locul 16 la acest moment.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Anna Kalinskaya

Partida Simona Halep – Anna Kalinskaya se joacă miercuri, 3 august, aproximativ în jurul orei 22:00, ora României, 14:00 în SUA, pe terenul central în turul 2 al turneului WTA de la Washington. Ea va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe canalul Digi Sport 2. O mai puteți viziona însă și dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Washington, se anunță miercuri, 3 august, ca fiind ultima zi cu mult soare și temperaturi de 33 de grade la ora prânzului, deci foarte greu de jucat pentru sportive. De joi, 4 august vremea se va schimba mult în rău, în sensul în care sunt prognozate aproape zilnic ploi însoțite de intensificări ale vântului și de descărcări electrice. Să nu uităm că în 2017, singura dată când a mai participat aici, Simona Halep a abandonat în sferturi, în meciul cu Ekaterina Makarova, pentru că i s-a făcut rău de la căldură.

Simona, izbucnire nervoasă în meciul cu Cristina Bucșa

Simona Halep a câștigat mult mai greu decât era de anticipat meciul din turul 1, în fața jucătoarei iberici de origini moldovene Cristina Bucșa. În setul 2, ea a condus cu 5-2 și urma să servească pentru a închide partida când a început o cădere total neașteptată și adversara a profitat, egalând la 5. Din fericir,e Halep a evitat o situație mai rea, de a pierde setul și s-a impus cu 7-5.

ADVERTISEMENT

A surprins însă neplăcut o reacție nervoasă extrem de violentă a româncei, care a dat în mai multe rânduri cu racheta de pământ. Simona se află la primul meci pe hard după ce a participat la sezonul de iarbă, culminând cu turneul de la Wimbledon, unde a ajuns până în semifinale, unde a fost învinsă de viitoarea campioană, Elena Rîbakina.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Anna Kalinskaya

Pentru casele de pariuri, acesta este ca un meci de antrenament pentru Simona Halep. Anna Kalinskaya a promis ca junioară, având rezultate bune, dar pasul la senioare nu a mai confirmat momentan speranțele puse în jucătoarea rusă care ocupă locul 71. Între 1,10 și 1,15 sunt cotele pentru victoria Simonei, în funcție de agenții, și de 6,10 pentru Kalinskaya, care dacă ar lua un set ar avea cotă de 3,20.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a mai jucat niciodată în compania Annei Kalinskaya, dar în general a avut meciuri dificile cu jucătoarele provenind din țara Annei. Partide cu Pavliucenkova, Makarova, Kasatkina, Alexandrova au fost jocuri intense și foarte spectaculoase, jucătoarea noastră primind replică foarte puternică.

ADVERTISEMENT