Sporturi

Simona Halep, antrenament deschis la Montreal! Video. Aclamată de sute de fani

03.08.2018 | 23:16
Simona Halep antrenament deschis la Montreal Video Aclamata de sute de fani
ADVERTISEMENT

Simona Halep, antrenament deschis la Montreal. Liderul mondial se pregătește intens pentru debutul la Rogers Cup, care va avea loc marți sau miercuri, în turul 2. Românca, la fel ca și celelalte jucătoare din top 8 WTA, a primit bye în runda inaugurală, deci va trebui să aștepte pentru primul meci oficial după o pauză de aproximativ o lună.

Simona Halep a avut o scurtă ședință de pregătire imediat după ce a ajuns la Montreal, pe terenul central. Nu a forțat, ci a preferat doar câteva schimburi ușoare cu Darren Cahill. Astăzi, de la ora 11:00 la Montreal, 18:00 în România, lucrurile au devenit ceva mai intense. S-a mișcat mult, a jucat contra Carlei Suarez Navarro, sub privirile lui Darren Cahill, și nu s-a ferit de efort, ca într-un meci oficial.

ADVERTISEMENT
Simona Halep, antrenament deschis la Montreal
Simona Halep, antrenament deschis la Montreal! Românca pare în mare formă.

Antrenamentul Simonei Halep, aclamat de fani

Asta spre satisfacția a sute de fani, români, dar și americani și canadieni, care au urmărit-o la lucru cu mare entuziasm. A fost o nouă dovadă că Simona Halep este una dintre cele mai iubite jucătoare din circuit, în întreaga lume. Popularitatea ei a trecut deja de mult timp granițele României și pare în continuă creștere. Iar Simona le-a oferit un adevărat spectacol.

Simona Halep, antrenament deschis la Montreal. Ca o conluzie importantă, Simona Halep pare că nu și-a pierdut deloc forma. Ba chiar mai mult, vacanța prelungită pare că a ajutat-o să își regăsească pofta de tenis, care parcă nu s-a văzut la Wimbledon, când românca a acuzat o stare de oboseală accentuată. Lucrurile s-au schimbat, iar Simona este gata de un nou titlu la Montreal, la fel ca în 2016.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, antrenament deschis la Montreal. Invitată și la tragerea la sorți

Antrenamentul Simonei Halep, deschis publicului, a durat aproximativ o oră și un sfert. Iar românca a avut timp să bifeze câteva lovituri spectaculoase, care au uimit audiența. Darren Cahill i-a transmis câteva indicații, a felicitat-o la loviturile reușite și a încurajat-o după cele nereușite, îndrumând-o să le uite cât mai repede. La final, Simona și-a făcut timp și pentru câteva autografe, iar doritorii nu au fost deloc puțini.

După antrenamentul deschis, pe care organizatorii l-au programat vineri la 11:00, ora Canadei, Simona Halep are programată o nouă acțiune oficială, de la ora 18:30 a Canadei, adică sâmbătă dimineață, ora 01:30, în România. Atunci, la Montreal, este programată tragerea la sorți a tabloului principal. Simona Halep este invitata specială a canadienilor la tragerea la sorți.

ADVERTISEMENT

Simona Halep pornește turneul de la Montreal din postura de favorită numărul unu și nu are motive să se îngrijoreze pentru apărarea statutului de lider WTA. Nu poate pierde această postură indiferent de rezultatele pe care ea și principala ei rivală, Caroline Wozniacki, le vor înregistra la Montreal.

Simona Halep s-a pregătit la Montreal. Rogers Cup face parte din categoria Premier 5, iar învingătoarea primește 900 de puncte WTA. Anul trecut, Simona Halep a părăsit competiția în semifinală, în vreme ce Caroline Wozniacki a pierdut finala. Ambele învinse de Elina Svitolina, deținătoarea titlului. Halep s-a impus în 2016, ultima dată când s-a jucat la Montreal, după o finală cu Madison Keys.

ADVERTISEMENT