Simona Halep

Simona Halep, antrenament după victoria cu Lesia Tsurenko! În formă bună pentru sferturile de finală. Video

20.02.2019 | 19:53
Simona Halep antrenament dupa victoria cu Lesia Tsurenko In forma buna pentru sferturile de finala Video

Jucătoarea de tenis Simona Halep a revenit pe teren la puțin timp după victoria împotriva Lesiei Tsurenko, de data aceasta pentru un antrenament. Fostul lider mondial a învins-o miercuri dimineață pe sportiva din Ucraina, cu scorul de 6-3, 7-5, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

În sferturile de finală, Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 3, va da piept cu învingătoarea meciului Aryna Sabalenka (Belarus), a opta favorită a competiției și locul 9 WTA, și Belinda Bencic (Elveţia), poziția 45 în clasamentul mondial, care se joacă la această oră. Partida Simonei din sferturi se va juca joi, nu înainte de ora 17:00, ora României.

Simona Halep lovește mingea în timpul meciului cu Lesia Tsurenko de la Dubai
Simona Halep lovește mingea în timpul meciului cu Lesia Tsurenko de la Dubai

Simona Halep, antrenament după victoria cu Lesia Tsurenko

Deși la finalul întâlnirii cu Lesia Tsurenko din optimi Simona Halep a spus că resimte oboseala acumulată în ultimele zile, ea și-a continuat programul stabilit cu staful său și în această după-amiază a efectuat un antrenament pe unul din terenurile din complexul de la Dubai. Românca a părut concentrată în timpul ședinței și pregătită pentru întâlnirea din sferturile de finală.

Înainte de a ieși la antrenament, Simona Halep a făcut o postare pe contul de Facebook în care își promovează orașul natal, Constanța. Jucătoarea a spus că este îndrăgostită de oraș și și-a invitat fanii să petreacă vacanța de vară la malul Mării Negre.

Simona Halep, care nu a participat la ultimele două ediții ale competiției din capitala Emiratelor Arabe Unite, încearcă să-și recâștige locul 1 în clasamentul WTA, poziție pe care a pierdut-o după Australian Open în favoarea japonezei Naomi Osaka. Nipona va pierde puncte la sfârșitul acestei săptămâni după ce a părăsit deja turneul de la Dubai, fiind eliminată în turul doi de Kristina Mladenovic. Toate calculele pentru revenirea în fruntea ierarhie mondiale le găsiți aici.