News

Simona Halep, antrenament imediat după tragerea la sorți a meciurilor din semifinala de Fed Cup. VIDEO

Simona Halep antrenament imediat dupa tragerea la sorti a meciurilor din semifinala de Fed Cup VIDEO

Jucătoarea de tenis Simona Halep a efectuat un antrenament imediat după tragerea la sorți a meciurilor din semifinala de Fed Cup dintre Franța și România. Fostul lider al clasamentului WTA va deschide întâlnirea cu Franța de pe zgura de la Rouen, urmând să o întâlnească pe Kristina Mladenovic, alegerea surpriză a căpitanului nejucător Julien Benneteau.

Simona Halep, antrenament imediat după tragerea la sorți a meciurilor din semifinala de Fed Cup

După ce a participat la tragerea la sorți a meciurilor din semifinala de Fed Cup unde a făcut o sesiune de fotografii și declarații, Simona Halep nu a mai pierdut timpul și a ieșit imediat pe teren la un antrenament. Cea mai bună jucătoare a României s-a pregătit pe zgura din sala Kindarena alături de partenerul ei obișnuit de antrenament, Vasile Antonescu.

Simona Halep și fetele noastre se antrenează pentru marea semifinală cu Franța din Fed Cup!Când se joacă meciurile. Toate informațiile sunt pe Fanatik.ro –– http://bit.ly/2vautkP

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 19. April 2019

Simona Halep a părut foarte concentrată și cu poftă de joc înaintea meciului de sâmbătă cu Kristina Mladenovic. În timpul ședinței de pregătire, antrenorul celei mai bune jucătoare din România, Daniel Dobre, i-a cerut sparring partnerului Vasile Antonescu să lovească o serie din loviturile pe care le are în portofoliu Mladenovic, prima adversară a Simonei Halep.

Simona Halep în timpul antrenamentului efectuat vineri înaintea începerii semifinalei de Fed Cup
Simona Halep în timpul antrenamentului efectuat vineri înaintea începerii semifinalei de Fed Cup

Benneteau a explicat alegerea Kristinei Mladenovic

Imediat după tragerea la sorți, Simona Halep a declarat că nu este surprinsă de alegerea Kristinei Mladenovic pentru meciurile de simplu: ”Nu m-a surprins alegerea lui Mladenovic, ne așteptam. Va fi un meci dificil, dar datele s-au schimbat de la finala jucată cu ea la Madrid. Cred că este o decizie bună și cred că jocul Mihaelei este bun pentru a o învinge pe Garcia. Am muncit din greu pentru sezonul de zgură și sper să se vadă mâine pe teren”.

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Franței, Julien Benneteau, a explicat alegerea Krisitnei Mladenovic pentru partida de simplu de sâmbătă: ”Am ales o pe Kristina pentru că am considerat că dacă avem o șansă să o batem sâmbătă pe Simona, ea are cea mai mare șansă. De asta am ales-o pe ea. Meciul va fi decis de echipa care va fi echipă și care va suporta cel mai bine presiunea în condițiile de joc și în momentele cheie”.