Sporturi

Simona Halep, antrenament înaintea meciului de foc din optimi de la Australian Open 2019

20.01.2019 | 13:00
Simona Halep antrenament inaintea meciului de foc din optimi de la Australian Open 2019

Simona Halep se pregăteşte pentru duelul de foc cu Serena Williams de la Australian Open. Liderul mondial din WTA, Simona Halep, va evolua în optimi la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, împotriva americancei Serena Williams. Partida lor va avea loc luni, 21 ianuarie, de la ora 10, ora României, pe arena principală din complexul de la Melbourne, Rod Laver Arena. Acesta este al doilea meci pe care liderul mondial îl dispută la această ediţie a Australian Open pe cea mai amre arenă disponibilă.

Românca din fruntea clasamentului mondial s-a pregătit duminică la Melbourne pe unul din terenurile destinate antrenamentelor, acolo unde a fost surpinsă de o mulţime de iubitori ai sportului alb, care au rămas prezenţi pe marginea terenului pe toată durata antrenamentului efectuat de Simona. Liderul mondial a fost extrem de atentă la fiecare minge, fiind extrem de concentrată și motivată înainte de duelul cu Serena Williams. Reprezentanta noastră a trecut vineri de sora mai mare a Serenei, Venus, în turul al treilea, iar pentru partida cu multipla câştigătoare de Grand Slam afirmă că este pregătită pe deplin.

Simona Halep a efectuat duminică un antrenament la Melbourne

“Cred că trebuie să joc la fel cum am făcut-o cu Venus. Trebuie să fiu inteligentă, agresivă. Trebuie să o mişc şi să dau tot ce am mai bun. Nu mă voi gândi prea mult la asta. Trebuie să ies acolo şi să dau ce am mai bun. Ea are multă experienţă, nu cred că poate fi vulnerabilă. Nu am jucat contra ei de când a revenit în circuit, aşa că nu prea ştiu ce să spun. Este o adversară pe cinste de fiecare dată. Eu sunt obişnuită cu această presiune, sunt obişnuită să joc contra ei, sunt într-o poziţie bună, am încredere. Am jucat foarte bine azi, dar asta nu înseamnă că o voi face şi contra ei. Voi aştepta. Mă voi concentra pe jocul meu, asta e cel mai important. Vom vedea ce se va întâmpla pe teren”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă susţinută la Melbourne.