Sport

Simona Halep, antrenament inedit în așteptarea judecării cazului de dopaj. Mesaj de susținere de la o mare campioană. Video

Simona Halep continuă să se antreneze intens în speranța că va primi un verdict pozitiv la judecarea cazului său de dopaj și va reveni cât mai repede în circuit.
01.02.2023 | 20:34
Simona Halep antrenament inedit in asteptarea judecarii cazului de dopaj Mesaj de sustinere de la o mare campioana Video
Simona Halep continuă să se antreneze intens în speranța că va primi un verdict pozitiv la judecarea cazului său de dopaj și va reveni cât mai repede în circuit. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam este suspendată provizoriu, dar au apărut noi informații care atestă că sportiva are argumente solide pentru a-și proba nevinovăția.

Antrenament neașteptat pentru Simona Halep

În așteptarea deciziei în cazul de dopaj, Simona Halep se antrenează de zor în țară. Ultimul filmuleț apărut recent pe rețelele de socializare o arată într-o ipostază total neașteptată.

ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial a efectuat un antrenament de box, în compania lui Vlad Bucșa, antrenor personal la Stejarii Country Club. Halep a purtat mănuși de box și a lovit în palmele partenerului său.

În urmă cu o zi, fosta mare campioană de tenis Chris Evert, câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, a postat un mesaj în care și-a arătat afecțiunea față de Simona Halep, care trece prin momente dificile.

ADVERTISEMENT

”Gândindu-mă la Simona Halep. Sper că este bine… Sper că se va rezolva curând…”, a scris americanca pe contul de Twitter. Nu este prima dată când fostul lider WTA are cuvinte frumoase la adresa româncei.

Cazul de dopaj al Simonei Halep a făcut valuri

Fostul mare tenismen Ion Țiriac este de părere că românca ar fi trebuit să primească drept de joc la Australian Open 2023 și a pus tunurile pe avocații sportivei, fiind nemulțumit de faptul că aceștia nu accelerează întregul proces de judecare a cazului.

ADVERTISEMENT

Primul număr 1 ATP din istorie, Ilie Năstase, a vorbit pentru FANATIK despre această situaţie, considerând că este o pierdere şi pentru organizatori absența Simonei Halep de la Australian Open 2023. El crede că sportiva trebuie să se concentreze acum pe proces şi abia după să vorbim despre revenirea în circuit.

Fostul mare jucător John McEnroe a analizat cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep și speră ca verdictul să vină cât mai repede. Americanul speră ca fostul lider WTA să își poată proba nevinovăția.

ADVERTISEMENT

La începutul anului curent, Simona Halep a părăsit Top 10 WTA pentru că nu și-a putut apăra punctele cucerite în stagiunea precedentă la Melbourne Summer Set 1. Campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 va coborî în clasament după Australian Open. În clasamentul LIVE al WTA, Simona Halep a ”alunecat” deja o poziție în ierarhie, până pe locul 13.

ADVERTISEMENT