Sporturi

Simona Halep, antrenament intens înainte de Cehia-România în Fed Cup! Ce se întâmplă în Ostravar Arena. FOTO

09.02.2019 | 13:47
Simona Halep antrenament intens inainte de CehiaRomania in Fed Cup Ce se intampla in Ostravar Arena FOTO

A mai rămas o oră până la primul meci al confruntării dintre Cehia și România, din primul tur al Grupei Mondiale I din Fed Cup. Fanii încep să vină și sunt anunțați 300 de români în Ostravar Arena pentru această confruntare. Cu o oră și 10 minute înainte de startul confruntării, suporterilor li s-a permis accesul în arenă. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep și Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicația de mai jos.

Simona Halep și Irina Begu au făcut un antrenament intens înainte de startul confruntării. Simona va evolua în al doilea meci al zilei împotriva Katarinei Siniakova. Glumele de la antrenamente nu au mai fost, iar cele două jucătoare au fost foarte concentrate la ședința de pregătire. Căpitanul nejucător, Florin Segărceanu și Alina Tecșor-Cercel au supervizat antrenamentul Simonei Halep și i-au oferit ultimele sfaturi campioanelor noastre.

Simona Halep, antrenament înainte de debutul la Ostrava
Simona Halep, antrenament înainte de debutul la Ostrava

Simona Halep, antrenament intens înainte de Cehia-România! Fetele pot să scrie istorie

Fanii români au rezervate două sectoare din Ostravar Arena. Specialiștii prevăd un duel echilibrat între România și Cehia, WTA scriind despre o confruntare în care șansele de câștig sunt de 50-50. Pentru cehoaice, Petra Kvitova este o pierdere importantă. Numărul 2 mondial lipsește de la această confruntare după ce a avut un maraton în luna ianuarie. A câștigat titlul la Sydney, a jucat finala la Australian Open și a participat la turneul de la St. Petersburg.

În schimb, România vine cu cea mai bună echipă la Ostrava. Simona Halep este prima rachetă a României, iar Mihaela Buzărnescu este a doua jucătoare care va evolua în meciurile de simplu. La dublu, Monica Niculescu și Irina Begu au un început de an foarte bun cu turneu câștigat în Thailanda și în cazul în care meciul va ajunge la 2-2 după primele 4 meciuri vor intra pentru a aduce punctul decisiv pentru România.

Tabela din Ostravar Arena

O singură dată tricolorele au reușit să se califice în semifinalele din Fed Cup. Se întâmpla în 1973, iar cu o victorie la Ostrava, România nu doar că ar reuși calificarea pentru a doua oară în semifinale, ci ar deveni una dintre principalele favorite pentru câștigarea trofeului, în condițiile în care ar elimina campioana en-titre.

Tags: