Simona Halep

Simona Halep, antrenament transmis live online. Se pregătește pentru Australian Open. Video

04.01.2021 | 12:02
Simona Halep antrenament transmis live online Se pregateste pentru Australian Open Video
ADVERTISEMENT

Pregătirea Simonei Halep pentru Australian Open 2021 a intrat în linie dreaptă. În a patra zi a anului, a doua jucătoare a lumii are o surpriză pentru fani. Antrenamentul constănțencei va fi transmis live pe pagina oficială de Facebook.

Halep va juca primele meciuri direct în Australia, la turneul de nivel WTA 500, competiție pregătitoare pentru primul Grand Slam al anului. Inițial, românca trebuia să înceapă cu cu Abu Dhabi, dar, în urma unor consultări cu staff-ul, a decis să nu mai meargă în Emirate.

ADVERTISEMENT

Australian Open 2021 este programat să se desfășoare în perioada 8-21 februarie. Data de începere a turneului de la „Antipozi” a fost amânată cu trei săptămâni din cauza pandemiei COVID-19.

Simona Halep, antrenament live online. Românca se pregătește de Australian Open 2021

Simona Halep (29 de ani) pune mare accent pe pregătirea fizică în această perioadă a anului. Românca s-a înconjurat de o armată de specialiști care să o ajute să fie în formă la Australian Open, turneu la care, în 2018, a pierdut finala disputată împotriva lui Caroline Wozniacki, scor 6-7, 6-3, 4-6.

ADVERTISEMENT

La începutul lui 2020, a doua jucătoare a lumii a făcut o modificare importantă în ceea ce privește staff-ul. Halep la concediat pe Teo Cercel, cel care făcea parte din echipa ei încă din 2013.

Cei doi au avut discuții contradictorii chiar înaintea startului de sezon. După ce a luat această decizie, Simona nu a mai avut un singur om care să se ocupe de pregătirea ei fizică, ci mai mulți specialiști.

ADVERTISEMENT

În Australia, din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19, Simona Halep nu va avea însă voie să își ia decât antrenorul, pe Darren Cahill. Prin urmare, staff-ul româncei trebuie să pună la punct toate detaliile în ceea ce privește pregătirea fizică încă dinainte de plecarea la „Antipozi”.

„Salutare! Vreau să celebrez începutul sezonului 2021 prin a vă invita să vă alăturați sesiunii mele de antrenament! Este una dintre ședințele de pregătire de dinaintea plecării în Australia. Sper să vă placă. Vă îmbrățișez, Simo”, a scris Halep în descrierea transmisiunii live video.

ADVERTISEMENT

Ce restricții sanitare trebuie să respecte participanții la Australian Open 2021

Odată ce vor ajunge în Australia, jucătorii de tenis vor fi nevoiți să stea în carantină timp de două săptămâni, perioadă în care au voie să iasă din hotel doar pentru a mânca și pentru a se antrena.

Pentru participarea la primul Grand Slam al anului, jucătorii și staff-ul acestora au voie să se cazeze doar în anumite hoteluri. Organizatorii vor asigura transportul de la cazare la Melbourne Park. În cazul în care aleg să vină fără staff în Australia, participanții la AO 2021 vor beneficia de un bonus financiar.

 

ADVERTISEMENT