Sporturi

Simona Halep, antrenamente online cu Darren Cahill și Artemon Apostu Efremov. Foto

11.04.2020 | 13:27
Simona Halep antrenamente online cu Darren Cahill si Artemon Apostu Efremov Foto
ADVERTISEMENT

Simona Halep se află în apartamentul ei din complexul rezidențial în care locuiește în București, în așteptarea unor vești cât de cât mai îmbucurătoare despre reluarea sezonului de tenis,

Simona Halep aleargă zilnic în incinta complexului rezidențial unde locuiește în București

Deja Wimbledon e anulat, turneu pe care românca și l-a adjudecat anul trecut, Roland Garros vrea să rămână în picioare, dar undeva după US Open, dacă ultimul Grand Slam al anului, cel de la Flushing Meadows se va mai ține, luând în considerare drama prin care trece acum New York și totul e mai mult sub formă de ipoteză.

ADVERTISEMENT

Simona Halep caută să își mențină o formă fizică apropiată de cea optimă, profitând de faptul că poate alerga zilnic în incinta complexului rezidențial și de asemeni face o sumedenie de exerciții fizice în casă.

Bucuroasă de reîntâlnirea în mediul virtual cu antrenorii ei

Cum însă orice pregătire trebuie să aibă la bază și un program creat de un staff tehnic, Simona Halep s-a întreținut într-o conferință video, în mediul virtual, cu Darren Cahill și Artemon Apostu Efremov.

ADVERTISEMENT
Simona Halep, antrenamente online cu Darren Cahill și Artemon Apostu Efremov. Foto: Instagram Simona Halep

Cu siguranță, cei doi i-au dat indicațiile necesare continuării unei pregătiri de calitate chiar și la domiciliu, ambiția Simonei fiind de a câștiga un alt titlu de Grand Slam.

Simona Halep a jucat semifinala la Australian Open și a câștigat la Dubai

Anul acesta românca a ajuns până în semnifinale la Australian Open, unde a fost învinsă, după un meci crâncen, de către iberica Garbine Muguruza și a reușit să câștige puternicul turneu de la Dubai, după o finală teribilă cu revelația kazahă Elena Rîbakina.

ADVERTISEMENT

După care însă a declarat forfait pentru Doha, acuzând probleme de sănătate și probabil ar fi făcut la fel și la Indian Wells, dar turneul de categorie Premier Mandatory a fost primul important din tenisul feminin anulat pe motiv de pandemie de coronavirus.

A reluat legăturile cu Darren Cahill la începutul acestui an

În vârstă de 28 de ani Simona Halep are în carieră două turnee de Grand Slam, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019, precum și trei finale de Grand Slam pierdute: Roland Garros 2014, la Maria Șarapova, 2017 Roland Garros, la Jelena Ostapenko și 2018 la Australian Open, la daneza Caroline Wozniacki.

ADVERTISEMENT

Simona a reluat în acest an legăturile cu antrenorul australian Darren Cahill, de care se despărșise la sfârșitul anului 2018, tehnicianul invocând anumite probleme de familie.

ADVERTISEMENT