Sporturi

Simona Halep, antrenorul lui Darren Cahill pentru o zi! Ce s-a întâmplat când cei doi au schimbat rolurile. Video

24.04.2018 | 20:00
Simona Halep antrenorul lui Darren Cahill pentru o zi Ce sa intamplat cand cei doi au schimbat rolurile Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep şi Darren Cahill au schimbat rolurile pentru o zi, iar rezultatul sesiunii de antrenament cu Simo în postura antrenorului a fost unul extrem de amuzant.

Wilson a lansat o provocare inedită pentru Simona Halep şi Darren Cahill. Cei doi au fost puşi în situaţia de a face schimb de roluri pentru o zi, iar liderul mondial din WTA s-a dovedit a fi un tehnician care nu slăbeşte deloc ritmul la antrenament spre disperarea australianului Darren Cahill, care a fost în rolul jucătorului.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au imitat reciproc şi s-au amuzat copios pe terenul de tenis. “Nu mă simt bine azi”, a spus Darren Cahill, iar Simo a replicat râzând: “Eu fac asta!” După ce australianul a ratat o minge, Simona a reacţionat imediat: “Eu nu fac aşa ceva, pe bune!”. Darren nu a întârziat cu replica pentru eleva lui şi a reacţionat impulsiv, aşa cum ştim că mai face din când în când Simona Halep. Cahill a mers pe marginea terenului şi şi-a pus prosopul în cap, exact aşa cum procedează liderul mondial atunci când lucrurile nu merg cum trebuie.

Simona Halep, fără Darren la Stuttgart

Simona Halep a ajuns la Stuttgart, acolo unde participă fără Darren Cahill la turneul din această săptămână. Anunțul a fost făcut chiar de numărul 1 WTA, care intră în competiție din faza optimilor. Darren Cahill a lipsit și la turneul de la Shenzhen, unde Andrei Pavel i-a fost alături Simonei Halep și jucătoarea din Constanța a cucerit singurul său trofeu de până acum în acest an.

ADVERTISEMENT

“Darren nu va veni cu mine la Stuttgart, voi merge doar cu Andrei Pavel. Pe Darren îl aștept de la turneul de la Madrid. Este normal ca acum să stea cu familia lui”, a declarat Simona Halep, duminică, în cadrul unei conferințe de presă.