Simona Halep

Simona Halep, antrenorul tău personal în izolare! Ce exerciţii fizice îţi propune campioana de la Wimbledon să faci acasă. Video

03.04.2020 | 16:44
Simona Halep antrenorul tau personal in izolare Ce exercitii fizice iti propune campioana de la Wimbledon sa faci acasa Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep este optimistă chiar dacă se află izolată la domiciliu și a devenit antrenor personal pentru fanii ei, prezentând o serie de exerciții pe care le poate face oricine în casă.

Simona Halep, antrenorul tău personal în izolare

Simona Halep continuă să se antreneze în plină pandemie și a vrut să-și ajute și fanii să rămână în formă, propunând câteva exerciții pe care oricine le poate face acasă.

ADVERTISEMENT

„Bună! Sunt Simona Halep și vreau să vă arăt câteva exerciții pe care le poți face acasă”, își începe campioana de la Wimbledon videoclipul.

Mesajul emoționant al Simonei Halep după anularea Wimbledon

Simona Halep a avut un mesaj emoționant după ce turneul de la Wimbledon a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus: „Chiar dacă anularea Wimbledon părea inevitabilă în ultimele săptămâni, am sperat că se va găsi o modalitate ca turneul acesta atât de special să rămână în calendar.

ADVERTISEMENT

Miercuri a fost o zi tristă și mi-am adus aminte de câteva dintre cele mai fericite momente din viața mea, de anul trecut, de la All England Club”.

„Îmi va fi dor de terenul central, acolo unde a avut loc finala senzațională de anul trecut. Îmi va fi dor să îmi văd numele pe perete și toate celelalte lucruri frumoase pe care le primești ca membru al clubului.

ADVERTISEMENT

Îmi va fi dor și de iarbă, o suprafață de care, în sfârșit, m-am îndrăgostit. Îmi va fi dor să fiu îmbrăcată în alb și îmi va fi dor să simt că fac parte din această tradiție uriașă pe care Wimbledon o deține.

Într-o notă pozitivă, voi avea ocazia rară și specială de a fi campioană en-titre la Wimbledon pentru doi ani. Îmi place această tradiție în care campioana are ocazia de a deschide ediția următoare pe terenul central, dar sper că voi putea face asta anul următor”, a spus Simona.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
Tags: