Life

Simona Halep, anunț oficial despre nunta cu Toni Iuruc. Când va avea loc marele eveniment

Simona Halep este tot mai aproape să devină soția lui Toni Iuruc, bărbatul cu care s-a logodit la începutul acestei veri.
07.09.2021 | 21:13
Simona Halep anunt oficial despre nunta cu Toni Iuruc Cand va avea loc marele eveniment
Simona Halep, anunț oficial despre nunta cu Toni Iuruc. Când va avea loc marele eveniment. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sportiva a anunțat oficial ce se întâmplă cu nunta cu Toni Iuruc și când va avea loc marele eveniment. Cununia civilă a celor doi este programată peste o săptămână.

Jucătoarea de tenis își va uni destinul cu alesul inimii sale, un om de afaceri machedon, pe data de 15 septembrie. Atunci va avea loc cununia civilă, cea religioasă urmând să aibă loc mai târziu.

ADVERTISEMENT

În momentul de față Simona Halep nu a dorit să ofere informații despre cununia religioasă, știindu-se numai când vor semna actele la starea civilă.

Simona Halep a confirmat cununia cu Toni Iuruc. Când se căsătorește

„Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători, săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoții. E un pas extrem de important.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte bucuroasă că se întâmplă”, a spus Simona Halep despre cununia civilă cu Toni Iuruc, la revenirea în țară, notează sport.ro.

Jucătoarea de tenis a confirmat cu această ocazie declarația făcută de Ilie Năstase în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, unde a fost invitat zilele trecute alături de soția sa, Ioana Simion.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a mărturisit că evenimentul este programat la un local din orașul natal al Simonei Halep, Constanța, zi în care are loc și aniversarea partenerei sale de viață.

„De ziua ei (a Ioanei)… Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus că își va face cununia pe data de 15 septembrie, la un local din Constanța.

ADVERTISEMENT

Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei”, a spus Ilie Năstase, în cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir.

Simona Halep se căsătorește. Cum vede familia sa evenimentul

Nunta dintre Simon Halep și Toni Iuruc este confirmată până la ultimul detaliu, familia sportivei fiind extrem de relaxată în această privință. Stere Halep, tatăl vedetei, nu are deloc emoții.

Părintele jucătoarei de tenis a vorbit despre cununia civilă ca fiind o simplă „formalitate”, asta pentru că cei doi merg la primărie pentru a semna actele.

ADVERTISEMENT