Simona Halep

Simona Halep apare într-o nouă reclamă! Video. Cum se pregătește pentru Crăciun

03.12.2018 | 19:07
Simona Halep apare intro noua reclama Video Cum se pregateste pentru Craciun
Simona Halep apare într-o nouă reclamă. Mesajul transmis de Sărbători

Simona Halep apare într-o nouă reclamă. Este pe primul loc în clasamentul WTA și cea mai importantă sportivă din România. Deci este absolut firesc să fie solicitată pentru a apărea în diverse reclame. Dedeman este unul dintre partenerii Simonei, iar clipurile de promovare pe care le realizează pentru această companie se bazează pe scoaterea în evidență a omului Simona Halep, în viața de zi cu zi, și mai puțin pe latura sportivă.

În noul clip, Simona Halep apare într-o ținută sport, iar camera se concentrează pe un buzunar al sportivei, în care ar părea că se află o minge. Exact așa cum țin toate jucătoarele din circuitul WTA când se pregătesc să servească. Pe măsură se imaginea trece pe un cadru mai larg se poate observa că realitatea este cu totul alta. Simona nu se pregătea să servească și nu este într-un turneu WTA.

Simona Halep apare într-o nouă reclamă! Mesajul din spotul publicitar se potrivește cu realitatea

De fapt, în buzunarul Simonei Halep nu era o minge, ci un glob. Pe care românca îl poziționează tacticos într-un brad foarte frumos ornat. “Când competiția se termină, viața de acasă începe. Crăciun 2018”, este mesajul foarte sugestiv pe care îl transmite compania care a realizat spotul publicitar. Iar Simona Halep “a fost foarte naturală în clip”, așa cum au lăudat-o fanii din întreaga lume.

Iar mesajul este cât se poate de corect și în ceea ce înseamnă gândirea Simonei Halep în ultima perioadă. Românca face eforturi pentru a-și relaxa pe cât de mult posibil programul și să își ofere și timp alături de familie. Va fi acasă de Crăciun și, conform noului program, ar putea fi acasă și de Revelion. Asta după ce în ultimii ani a petrecut trecerea dintre ani în China. De data asta Simona nu s-a mai înscris la Shenzhen și va debuta în a doua săptămână a lui ianuarie, la Sydney.