Sport

Simona Halep, apariţie de cinci stele! A purtat un ceas de 80.000 de euro. Foto

Simona Halep a avut o apariție de mare efect la o terasă din București, unde s-a fotografiat cu un ceas de nu mai puțin de 80.000 de euro la mână.
25.07.2022 | 20:28
Simona Halep aparitie de cinci stele A purtat un ceas de 80000 de euro Foto
Simona Halep s-a pozat cu un ceas de 80.000 de euro. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fotografia a fost postată chiar de Simona Halep pe contul ei de Instagram, unde a primit numeroase aprecieri din partea fanilor, precum și o mulțime de comentarii.

Simona Halep s-a pozat cu un ceas de 80.000 de euro

Simona Halep și-a clădit o carieră în care a ajuns la un nivel în care își poate permite să-și facă orice poftă. De altfel, nu numai reușitele din cariera de jucătoare de tenis au contribuit la ascensiunea financiară a Simonei, ci și afacerile pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Recent, s-a pozat la o terasă cunoscută din București, iar fanii au putut vedea un detaliu important în fotografie, și anume ceasul, care valorează 80.000 de euro.

Este vorba despre un ceas Hublot, elvețian, al cărui model „Big Bang One Click Saphire” este extrem de cunoscut în lumea VIP-urilor.

ADVERTISEMENT

Nu este un ceas care să iasă în evidență printr-o extravaganță, ci iese în evidență tocmai prin simplitatea sa, așa cum relata Simona că îi place să îmbrace hainele, și anume simple, dar cu bun gust.

Ceasul Simonei Halep. Sursă foto: Instagram
Ceasul Simonei Halep. Sursă foto: Instagram

Simona Halep, pregătită de turneul de la Washington

După ce a ajuns până în semifinalele turneului de la Wimbledon, de unde a fost eliminată de Elena Rybakina, câștigătoarea ediției, Simona Halep va reveni din vacanță în cadrul unui turneu WTA 250, care se va desfășura la Washington, capitala Statelor Unite ale Americii, în perioada 1-7 august.

ADVERTISEMENT

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei, a vorbit despre următoarea perioadă a româncei: „Programul este clar: începe cu o vacanță, de care are nevoie.

Apoi, urmează Washington, Toronto, Cincinnati și US Open, cu o săptămână de antrenamente. S-a antrenat destul și are un ritm foarte bun. E mai bine să joace”.

ADVERTISEMENT

„Nu am stabilit un obiectiv precis pentru US Open. Nu lucrăm așa. Noi avem un scop în ceea ce privește abordarea, modului în care joacă. Dacă îndeplinește asta, lucruri bune se vor întâmpla și în meciuri.

Nu strig în gura mare că e deja un succes. Avem multe de îmbunătățit. Direcția spre care ne îndreptăm e promițătoare. Sunt foarte mulțumit cu ceea ce facem”, a declarat Mouratoglou, conform Tennis Majors.

  • 30 de ani are Simona Halep
ADVERTISEMENT