Sport

Simona Halep, apariție neașteptată înainte de Miami Open 2024. Alături de cine s-a pozat

Simona Halep trage tare înainte de revenirea în circuitul WTA. Într-o pauză de antrenament, ea s-a fotografiat alături de o altă jucătoare din țara noastră.
16.03.2024 | 08:00
Simona Halep aparitie neasteptata inainte de Miami Open 2024 Alaturi de cine sa pozat
Simona Halep trage tare înainte de revenirea în circuitul WTA. Într-o pauză de antrenament, ea s-a fotografiat alături de o altă jucătoare din țara noastră. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Românca a plecat la începutul săptămânii spre Statele Unite, însă a mărturisit că nu o interesează sub nicio formă rezultatele. Ea vrea să se reacomodeze în circuit și să simtă din nou bucuria unui meci oficial.

Simona Halep, alături de Ana Bogdan și Horia Tecău la Miami Open 2024

La 19 luni după ce a fost suspendată pentru că a fost depistată cu roxadustat la US Open 2022, Simona Halep se pregătește să se întoarcă în lumea bună a tenisului. Și o va face la Miami Open 2024.

ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam se antrenează din greu alături de portughezul Joao Monteiro și încearcă să se reacomodeze cu întoarcerea în circuit. Iar asta presupune și revederea cu oameni dragi.

Așa s-a întâmplat și după o ședință de pregătire, când Halep s-a întâlnit cu Ana Bogdan și cu antrenorul acesteia Horia Tecău, cel care se ocupă și de destinele echipei de Billie Jean King Cup a României.

ADVERTISEMENT

Cele două jucătoare din țara noastră s-au pozat pe terneul central de la Miami împreună cu oamenii din staff-urile lor. Fotografia a apărut pe contul de X (n.r. – fostul Twitter) al Romanian Tennis.

Când va juca Halep primul meci de la Miami Open 2024

Primele emoții pentru Simona Halep vor apărea în ziua de duminică, 17 martie, atunci când este programată tragerea la sorți a tabloului feminin de la turneul care se desfășoară la Hard Rock Stadium din Miami Gardens.

ADVERTISEMENT

După ce va afla numele adversarei din primul tur, fostul lider mondial va trebui să aștepte programarea organizatorilor pentru a ști când joacă. Întâlnirile din runda inaugurală de pe tabloul feminin vor avea loc marți, 19 martie, și miercuri, 20 martie.

Turneul de la Miami, programat în perioada 19-31 martie, este dotat cu premii în valoare totală de peste 17 milioane de dolari. Halep a ajuns de două ori în semifinale la competiția din Florida, în 2015 și 2019.

ADVERTISEMENT

Fost jucător modest în circuitul ATP, portughezul Joao Monteiro va face și pe antrenorul la competiția din Florida. Lusitanul va sta în boxa dublei campioane mondiale la meciurile pe care le va juca la primul turneu de la revenire.

ADVERTISEMENT