Simona Halep

Simona Halep, apariție spectaculoasă într-un clip publicitar! Și un star al Barcelonei a fost protagonist. Video

09.05.2021 | 14:30
Simona Halep aparitie spectaculoasa intrun clip publicitar Si un star al Barcelonei a fost protagonist Video
Simona Halep s-a descurcat excelent în timpul antrenamentului cu Beefcake. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut o primă parte de an cu rezultate sub așteptări și nu a jucat încă nicio finală WTA în acest sezon. Dar rămâne un nume important în circuitul feminin și apare în numeroase clipuri de promovare.

Simona Halep este protagonista unui clip de promovare creat de cei de la Nike, sponsorul tehnic al româncei. Ea a apărut la rubrica Playlist, creată de firma americană de echipament sportiv. Mini-seria Playlist își propune să încurajeze copiii să facă mișcare prin sport și le oferă variante de a face asta în moduri atractive.

ADVERTISEMENT

Laurie Herandez, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro cu echipa SUA, i-a dat o provocare inedită Simonei Halep. Românca a trebuit să facă mișcare în timp ce își ține în brațe animalul de companie favorit.

Simona Halep s-a antrenat alături de Beefcake, peștișorul ei. Ansu Fati, jonglerii cu fratele său

Aflată la locuința sa, Simona Halep a recunoscut că are un singur animal de companie… pe Beefcake. Un peștișor pe care românca îl ține într-un acvariu care are ca tematică un teren de tenis. Nu a fost deloc simplu pentru Halep să se antreneze cu Beefcake în brațe.

ADVERTISEMENT

Dar și-a îndeplinit misiunea în cele din urmă. A făcut câteva mișcări de antrenament, cu mare atenție să nu îl pună în pericol pe Beefcake. Laurie Hernandez a fost încântată de implicarea Simonei Halep.

În același episod din Playlist a apărut și Ansu Fati, starul celor de la FC Barcelona, unul dintre cei mai talentați fotbaliști din lume. Fati s-a antrenat alături de fratele său mai mic, Miguelito. Cei doi au reușit să țină destul de mult mingea în aer doar cu lovituri de cap.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, parcurs complicat în primul tur la Roma. O va înfrunta în turul 2 pe învingătoarea dintre Osapenko și Konta

Simona Halep va avea ocazia să demonstreze la Roma cât de bine s-a antrenat alături de Beefcake. Românca are un culoar foarte complicat pentru a patra sa finală la Foro Italico. O va înfrunta în turul 2 pe învingătoarea dintre Jelena Ostapenko și Johanna Konta.

După ce a fost eliminată în turul 3 la WTA Madrid, Simona Halep este sub mare presiune și în ceea ce privește clasamentul WTA. Aryna Sabalenka, învingătoare în capitala Spaniei, este foarte aproape să o scoată pe Halep de pe podium în ierarhia feminină.

ADVERTISEMENT

WTA Roma și Roland Garros ultimele două competiții pe zgură pentru Simona Halep. Va începe apoi sezonul de iarbă, unde Simona Halep va avea de asemenea multe puncte de apărat. Are 2000 de puncte de la Wimbledon 2019, competiție pe care a câștigat-o.

ADVERTISEMENT
Tags: