Sporturi

Simona Halep, apariţie spectaculoasă la petrecerea jucătoarelor de la Stuttgart! Foto

24.04.2018 | 15:42
Simona Halep aparitie spectaculoasa la petrecerea jucatoarelor de la Stuttgart Foto

După weekend-ul victorios petrecut la Cluj-Napoca, Simona Halep s-a mutat la Stuttgart, acolo unde-şi va începe campania de recucerire a punctelor dobândite sezonul trecut pe zgură.

Liderul mondial din WTA participă săptămâna aceasta la turneul de la Stuttgart, competiţie la care vor participa 8 dintre primele 10 sportive din circuit, singurele care lipsesc fiind Caroline Wozniacki şi Venus Williams. Aceasta este prima competiţie WTA pe zgură la care Simona va lua startul în 2018. Sportiva noastră a ajuns în Germania direct la petrecerea jucătoarelor, acolo unde a atras toate privirile prin apariţia de senzaţie pe care a avut-o.

Simona Halep o va întâlni pe Rybarikova, locul 18 în clasamentul WTA, în optimile de finală ale competiției. Partida se va disputa miercuri, în condițiile în care liderul mondial are bye în runda inaugurală. Jucătoarea de pe primul loc WTA a efectuat marţi şi primul său antrenament şi totul pare să fie bine.

Perioadă de foc pentru Simona Halep

Simona a participat de patru ori la turneul de la Stuttgart. Ea a atins semifinalele în două rânduri (2015, 2017). Prima dată a fost eliminată de Caroline Wozniacki, iar anul trecut de Laura Siegemund, cea care a şi câştigat marele trofeu ulterior. După ce a ajuns în penultimul act în sezonul precedent, “Simo” are de apărat 185 de puncte, puţine în comparaţie cu turul de foc ce urmează. Altfel spus, pentru Simona vine cel mai important moment al anului, deoarece are de apărat peste 3.000 de puncte WTA.

După competiția de la Stuttgart, în calendarul Simonei Halep mai sunt prevăzute alte trei turnee pe zgură: Madrid, Roma și Roland Garros. Anul trecut, Simona a câștigat turneul de la Madrid după o finală disputată cu Kristina Mladenovic și a disputat alte două finale, la Roma și la Roland Garros.