Sporturi

Cum a venit Simona Halep la ziua de naştere a lui Ion Ţiriac. Apariţie superbă alături de fostul mare tenisman. Galerie foto

10.05.2019 | 09:35
Cum a venit Simona Halep la ziua de nastere a lui Ion Tiriac Aparitie superba alaturi de fostul mare tenisman Galerie foto

Turneul de la Madrid, unul dintre cele mai puternice turnee pe zgură şi nu numai din circuitul WTA în fiecare an este patronat de miliardarul român Ion Ţiriac. A cărui zi de naştere, 9 mai, cade tocmai în plină desfăşurare a competiţiei ce se ţine în capitala Spaniei. Anul acesta este un moment special, cu caracter jubiliar, pentru că fostul tenisman, actualmente un prosper om de afaceri, a împlinit vârsta de 80 de ani.


UPDATE, 10 mai, ora 09:36 / Simona Halep a opublicat mai multe fotografii de la petrecerea lui Ion Țiriac, în care apare alături de Ilie Năstase, Virginia Ruzici, nadia Comăneci sau fiul proprietarului turneului de la Madrid, Ion Ion Țiriac. Mai multe poze puteți vedea în galeria foto.


Simona Halep, apariţie superbă la ziua lui Ion Ţiriac, la Madrid

Simona Halep este una dintre persoanele apropiate de Ion Ţiriac, care a sprijinit-o foarte mult în activitatea ei şi i-a oferit foarte multe sfaturi. Totodată cei doi sunt şi parteneri în unele afaceri, în special în domeniul sportiv, prin urmare constănţeanca nu avea cum să lipsească de la aniversarea lui Ţiriac. Şi cum Simonei îi place să aleagă ţinute cu mult gust şi de această dată ea a epatat, apărând într-o superbă rochie roşie.

Simona Halep şi Ion Ţiriac la aniversarea de 80 de ani a miliardarului român la Madrid
Simona Halep şi Ion Ţiriac la aniversarea de 80 de ani a miliardarului român la Madrid

Simona s-a remarcat mereu la turneele la care a participat prin ţinutele alese pentru momentele speciale la care a fost invitată să participe. Ea a postat pe contul de Instagram o fotografie alături de sărbătoritul ocotgenar, la rândul lui îmbrăcat la patru ace, inclusiv cu mănuşi. Cu siguranţă însă că şi în aceste momente de destindere gândurile Simonei tot spre semifinala de vineri cu Belinda Bencic se îndreaptă.

Tags: