Sporturi

Simona Halep, apariţie surprinzătoare la Rogers Cup! Cum s-a îmbrăcat la petrecerea jucătoarelor

04.08.2018 | 19:12
Simona Halep aparitie surprinzatoare la Rogers Cup Cum sa imbracat la petrecerea jucatoarelor

Cum s-a îmbrăcat Simona Halep la petrecerea jucătoarelor de la Rogers Cup. Simona Halep a fost o prezenţă admirată de toată lumea la Montreal.

Ce vestimentaţie a adoptat liderul mondial din WTA la Rogers Cup 2018. La ceremonie a asistat chiar de liderul mondial, care a primit un traseu foarte complicat spre un nou titlu la Montreal, după cel din 2016, când a învins-o în finală pe Madison Keys. Nici misiunea celorlalte românce aflate în competiţie nu va fi deloc uşoară. Buzărnescu, Begu şi Cîrstea sunt şi ele pe tabloul principal.

După ceremonia de tragere la sorţi, cea mai bună tenismenă a lumii a participat la petrecerea jucătoarelor organizată înaintea întrecerii de la Montreal.  Simona a purtat o rochie albă tip cămaşă, asortată cu sandale albe şi şi-a lăsat părul desprins. VEZI AICI GALERIA FOTO

Cum s-a îmbrăcat Simona Halep la petrecerea jucătoarelor de la Rogers Cup

Vestimentaţia adoptată de liderul mondial din WTA a fost apreciată de fani, iar românca s-a arătat a fi optimistă înaintea startului primului turneu la care participă de la Wimbledon încoace. “Jucătoarelor nu le plac în general tragerile la sorţi deoarece sunt superstiţioase, însă sunt fericită să mă aflu aici. De fiecare dată când vin în Canada joc un tenis bun, în special aici, la Montreal. Voi încerca să ofer cel mai bun tenis al meu. Multe s-au schimbat în ultima perioadă, dar sunt aceeaşi jucătoare. Încerc să-mi îmbunătăţesc jocul şi atitudinea de pe teren. Am multe motive să mă bucur mai mult de tenis şi trăiesc cele mai bune momente din viaţa mea. Trebuie să ţintesc cât mai sus şi să fac lucruri măreţe”, a spus Simona la conferinţa de presă.

La petrecerea jucătoarelor a fost prezent şi Lucian Bute, care este un cunoscut susţinător al Simonei Halep. De curând, Serena Williams a anunţat că nu va participa la turneul din Montreal. Este evident faptul că Simona Halep a scăpat de o adversară puternică, pe care o putea întâlni în semifinale la Montreal, însă traseul sportivei noastre rămâne foarte complicat.

Cu cine joacă Simona Halep la Rogers Cup 2018

Simona Halep va debuta direct în turul 2, după decizia organizatorilor de a oferi bye în prima rundă pentru primii opt capi de serie. Iar adversara româncei se va alege din partida pe care Anastasia Pavlyuchenkova o va juca împotriva unei jucătoare venite din calificări. Ar fi, teoretic, partea uşoară din tabloul liderului mondial. Asta pentru că are un neverosimil 7-0 în dreptul confruntărilor cu rusoaica.

În turul 3, optimile de finală, Simona Halep ar putea să întâlnească o jucătoare din România. Sorana Cîrstea are de trecut de o jucătoare din calificări în runda inaugurală, dar şi de un posibil duel cu Venus Williams în turul 2. Astfel, americanca este o altă posibilă adversară pentru Halep în turul 3. Apoi, în sferturile de finală, Simona Halep poate da peste Maria Şarapova. Asta dacă rusoaica reuşeşte să elimine o jucătoare mai bine cotată, pe Caroline Garcia, şi ea pe sfertul de tablou al Simonei. Ţintarul de la Rogers Cup a stabilit dueluri şoc. Pe jumătatea superioară, pe care se află Simona Halep, sunt foarte multe alte nume grele, pe care Simona Halep le-ar putea înfrunta în semifinalele competiţiei. Cum ar fi Angelique Kerber, Karolina Pliskova sau Petra Kvitova.

Tags: