Simona Halep, aproape de Tokio. Ce spune preşedintele COSR

Eduard Popa   
in Cele mai citite
07/02/2018, 11:44
Simona Halep, aproape de Tokio. Ce spune preşedintele COSR

“Sunt convins că o vom vedea în echipa olimpică şi bineînţeles, dacă va participa, cu şanse foarte mari de a lua medalie de aur”, a spus preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Mihai Covaliu are o experienţă uriaşă la Jocurile Olimpice. Fostul scrimer a câştigat în 2000, la Sydney, medalia de aur la individual şi în 2008, la Beijing,  medalia de bronz. De asemenea, a pierdut la o singură tuşă în sferturile din 2004 de la Atena. Din noiembrie 2016 a fost votat ca preşedinte al COSR. 

Simona Halep nu a jucat la Rio de frica ţânţarilor

În 2016, la Olimpiada de la Rio de Janeiro, Simona Halep nu a mers să joace de frica de accidentări şi a virusului zika. Gestul sportivei a fost extrem de criticat de către fanii sportului românesc care vedeau în Halep o şansă importantă la o medalie. 

La Rio România a obţinut doar 5 medalii: o medalie de aur reuşită de echipa de spadă feminin, o medalie de argint obţinută la tenis masculin de dublul Horia Tecău – Florin Mergea şi trei medalii de bronz, câştigate de echipa de canotaj 8+1 feminin, luptătorul Albert Saritov şi halterofilul Gabriel Sâncrăian. 

Ştirea MOMENTULUI

Napoli a refuzat oferta lui Stoke pentru Chiricheş! Câţi bani ofereau englezii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.