Carrefour

Simona Halep, aproape de Tokio. Ce spune preşedintele COSR

România are aproape sigur o medalie la Olimpiada din 2020. Asta pentru că Mihai Covaliu crede că o va convinge pe Simona Halep să meargă la Tokio.
07.02.2018 | 11:44
Simona Halep, aproape de Tokio. Ce spune preşedintele COSR

“Sunt convins că o vom vedea în echipa olimpică şi bineînţeles, dacă va participa, cu şanse foarte mari de a lua medalie de aur”, a spus preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Mihai Covaliu are o experienţă uriaşă la Jocurile Olimpice. Fostul scrimer a câştigat în 2000, la Sydney, medalia de aur la individual şi în 2008, la Beijing,  medalia de bronz. De asemenea, a pierdut la o singură tuşă în sferturile din 2004 de la Atena. Din noiembrie 2016 a fost votat ca preşedinte al COSR. 

Simona Halep nu a jucat la Rio de frica ţânţarilor

În 2016, la Olimpiada de la Rio de Janeiro, Simona Halep nu a mers să joace de frica de accidentări şi a virusului zika. Gestul sportivei a fost extrem de criticat de către fanii sportului românesc care vedeau în Halep o şansă importantă la o medalie. 

La Rio România a obţinut doar 5 medalii: o medalie de aur reuşită de echipa de spadă feminin, o medalie de argint obţinută la tenis masculin de dublul Horia Tecău – Florin Mergea şi trei medalii de bronz, câştigate de echipa de canotaj 8+1 feminin, luptătorul Albert Saritov şi halterofilul Gabriel Sâncrăian. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri