Simona Halep

Simona Halep ar putea absenta de la Turneul Campioanelor! ”Mă îndoiesc că voi putea la Singapore”

16.10.2018 | 13:17
Simona Halep ar putea absenta de la Turneul Campioanelor Ma indoiesc ca voi putea la Singapore

Jucătoarea de tenis Simona Halep ar putea absenta de la Turneul Campioanelor de la Singapore din cauza accidentării la spate care i-a adus mari probleme la competițiile de la Wuhan și Beijing. Liderul clasamentului WTA a anunțat că turneul de la Moscova va fi decisiv pentru decizia de a participa la Singapore.

”Sper mai întâi să pot juca aici (n.r. – la Moscova) deoarece… Am avut 3-4 zile ca să fiu pregătită pentru acest tuneu. Dar dacă nu voi fi în stare să joc aici, mă îndoiesc foarte mult că voi fi în stare să joc la Singapore, deoarece vine foarte repede. Aşa că nu ştiu acum, dar sigur voi lua o decizie mai întâi pentru sănătatea mea”, a declarat Halep, conform USA Today.

Simona Halep ar putea absenta de la Turneul Campioanelor: ”Există un risc de accidentare pe termen lung”

”Nu m-am antrenat la sută la sută încă, dar azi, mâine mă voi apropia de sută la sută şi voi putea şti mai bine poimâine. Medicul mi-a spus că nu este nevoie de operaţie, dar dacă o să continui să joc există un risc de accidentare pe termen lung. Nu-mi trebuie asta şi nu vreau asta, aşa că trebuie să iau deciziile bune în zilele următoare. A fost foarte stresant şi am fost îngrijorată în fiecare zi, deoarece aşteptam să văd cum mă simt, în fiecare dimineaţă când mă trezeam”, a spus Simona Halep, care ar putea absenta de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep sărută trofeul câştigat la Moscova în 2013
Simona Halep sărută trofeul câştigat la Moscova în 2013

”E destul de stresant, dar e normal într-un fel, deoarece accidentările sunt destul de normale când joci la un asemenea nivel. Aşa că am încercat să rămân calmă şi pozitivă. Ştiu că nu este o accidentare uşoară. Spatele e dificil întotdeauna, dar trebuie să accept şi să merg mai departe”, a afirmat în încheiere liderul clasamentului WTA.

Halep va primi la Singapore trofeul pentru locul 1 WTA la finalul anului

Simona Halep va juca în această săptămână la turneul de la Moscova, fiind direct acceptată în turul doi unde va juca împotriva învingătoarei meciului dintre rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, locul 35 WTA, şi australianca Ajla Tomljanovic, locul 46 WTA.

Românca nu mai poate pierde locul 1 WTA în acest an şi va primi trofeul pentru această performanţă la Turneul Campioanelor de la Singapore.