Ipoteză înfricoşătoare. Simona Halep poate ajunge la cuţit!

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
19/02/2018, 11:34
Ipoteză înfricoşătoare. Simona Halep poate ajunge la cuţit!

Aşa cum FANATIK.RO v-a informat în exclusivitate zilele trecute , accidentarea Simonei Halep ar putea fi mai gravă decât a părut la prima vedere şi perioada de pauză să fie mult mai lungă. Deja se ştie că prezenţa ei la turneul de la Indian Wells, programat în luna martie, este serios pusă sub semnul întrebării şi momentul revenirii este mutat, deocamdată, pentru turneul de la Miami, programat între 21 martie şi 2 aprilie.

Unul dintre medicii pe mâna căruia Simona Halep a mai ajuns, doctorul Vlad Predescu, de la Spitalul Euroclinic şi Spitalul Sfântul Pantilimon, un specialist de talie mondială în ortopedie, trage un serios semnal de alarmă referitor la actuala situaţie a Simonei şi face nişte previziuni destul de sumbre.

“Când vorbim de un om normal, care nu face sport de performanţă, durerile în astfel de situaţii sunt destul de mici. Dar la sportivii de performanţă, cum e şi cazul Simonei, lucrurile se schimbă radical. (…) La problema medicală pe care o are Simona se recomandă repaus timp de o lună, proceduri de fizioterapie şi administrarea de antiinflamatorii.
 
Dacă se constată, în timp, din nou, o recidivă, atunci perioada de repaos poate ajunge până la şase săptămâni. Dacă recidivele sunt foarte dese, atunci se poate recurge şi la intervenţia cirurgicală. Asta doar în cazuri excepţionale”.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi turul trei preliminar Europa League! Grupele pentru FCSB, Craiova şi Viitorul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.