Simona Halep ar putea fi avantajată că joacă pe terenul 18 la Roland Garros! Mats Wilander explică decizia organizatorilor

Irina Aldea   
în Tenis
02/06/2018, 12:21
Simona Halep ar putea fi avantajată că joacă pe terenul 18 la Roland Garros! Mats Wilander explică decizia organizatorilor GALERIE FOTO
Mats Wilander S-ar putea să fie bine pentru Halep că joacă pe terenul 18

Simona Halep va juca meciul cu Andrea Petkovic, contând pentru turul 3 de la Roland Garros, pe Terenul 18, după ce primele sale două partide la French Open 2018 le-a disputat pe legendara arenă Philippe Chatrier.

Organizatorii au luat o decizie surprinzătoare şi au programat partida liderului mondial din WTA pe terenul 18 al complexului. Cea mai bună ternismenă a lumii a jucat primele două partide de la Roland Garros pe “Philippe Chatrier”, arena centrală.

Terenul 18 are o capacitate de 2.200 de locuri. Mats Wilander, câștigător a 7 turnee de Grand Slam și fost lider mondial ATP, a vorbit despre decizia organizatorilor și despre cum va influența asta jocul Simonei Halep. Suedezul este de părere că decizia organizatorilor ar putea fi în avantajul Simonei Halep.

Mats Wilander: “S-ar putea să fie un lucru bun”

“Este o decizie ciudată, nu s-a mai întâmplat niciodată. Da, poate fi ciudat pentru Simona Halep, dar nu cred că va fi un handicap. Tribunele vor fi pline și Halep va gândi: «Doamne, lumea chiar iubește să mă vadă jucând!». S-ar putea să fie un lucru bun. Halep își va folosi experiența într-o manieră pozitivă. Cred că organizatorii vor să se vadă meciuri pe terenul 18 pentru că e nou și face parte din procesul de modernizare a complexului”, a declarat Mats Wilander.

Închide ×