Simona Halep

Simona Halep are ceasuri de peste 200.000 de euro! Colecţia de “bijuterii” a campioanei de la Wimbledon. Galerie foto

20.12.2019 | 23:00
Simona Halep nu se uită la bani când vine vorba despre ceasuri
ADVERTISEMENT

Simona Halep a adunat o avere din tenis și majoritatea banilor sunt investiți în imobiliare, mașini și haine de lux. În ceea ce privește accesoriile pe care le poartă zi de zi, Simona are noroc. Sportiva noastră are o pasiune pentru ceasuri și unul dintre sponsorii ei, Hublot, i-a făcut câteva cadouri impresionante care costă peste 200.000 de euro.

Simo este răsfățată de reprezentanții Hublot încă din luna februarie a anului 2016 și își etalează comorile ori de câte ori are ocazia. CLICK ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS PENTRU A VEDEA BIJUTERIILE SIMONEI

ADVERTISEMENT

Ceasurile Simonei Halep: „Bijuterie” utilă de 66.000 de euro

Printre ceasurile primite de Simona de la selecta companie de ceasuri elvețiene Hublot se numără cele din colecțiile „Big Bang One Click Sang Bleu”, „Big Bang One Click Sapphire”, „Spirit of Big Bang Moonphase”, „Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton” și „Classic Fusion Blue Titanium Bracelet”.

„Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”

Simona Halep

Cele cinci modele de ceasuri primite de Simona Halep de la sponsorul său valorează împreună 219.000 de euro. Cel mai scump dintre acestea este „Big Bang One Click Sapphire”, care costă nu mai puțin de 66.000 de euro, iar cel mai „ieftin” este „Classic Fusion Blue Titanium Bracelet” care ajunge „dăcât” la 15.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Hublot, Simona Halep mai are parteneriate semnate cu Banca Transilvania, Nike, Wilson, Dedeman, Dorna, Mercedes și Rexona, iar de pe urma acestor înțelegeri încasează nu mai puțin de 3 milioane de euro anual.

Top 5 ceasuri ale Simonei Halep

  1. Hublot Big Bang One Click Sapphire 66.000€
  2. Hublot Classic Fusion Turbillon Ceramic Skeleton 58.000€
  3. Hublot Big Bang One Click Sang Bleu 50.000€
  4. Hublot Spiritt of Big Bang Moonphase 30.000€
  5. Hublot Classic Fusion Blue Titaniul Bracelet 15.000€
ADVERTISEMENT

Face colecție și de mașini. De lux!

Pe lângă pasiunea ei pentru ceasuri, Simona Halep face colecție și de mașini de lux. Sportiva din Constanțaare în garaj bolizi care depășesc un million de euro. Pe lista mașinilor pe care le deține constănțeanca de 28 de ani se numără un Mercedes-Benz CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un Range Rover sau un Mercedes-Benz GLE 450 AMG, dar bolidul ei preferat este fabulosul Mercedes Benz SL63 AMG Cabrio.

Recent, Simo și-a achiziționat un Mercedes G Wagon Black Edițion al cărui preț este de „numai” 150.000 de euro. Cât 12 Loganuri full option. Evident, toate „bijuteriile” pe patru roți ale Simonei merg… ceas!

ADVERTISEMENT

„Am susținut examenul pentru carnet de conducere în aprilie 2012. Nu eram focusată pe subiect. L-am picat de două ori. Am dat doar 21 de răspusuri corecte din 26. A treia oară am făcut 24, l-am luat. La examenul practic nu am avut, însă, probleme. L-am luat lejer din prima”

Simona Halep

  • 35.108.021 de dolari SUA a câștigat Simona Halep numai din premii la turneele de tenis, locul 5 în lume all time
ADVERTISEMENT