Simona Halep

Simona Halep are planuri mari după calificarea în semifinale la Miami: “Să fie cea mai bună performanță a mea aici”

27.03.2019 | 21:12
Simona Halep are planuri mari dupa calificarea in semifinale la Miami Sa fie cea mai buna performanta a mea aici

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Miami, după victoria contra chinezoaicei Qiang Wang, scor 6-4, 7-5. La interviul acordat la finalul partidei, românca s-a declarat foarte mulțumită de perfoarmanța sa de la acest turneu de categoria Premier Mandatory. Juca această fază a competiției și în 2015, fiind învinsă atunci de Serena Williams.

Simona Halep: “Este o șansă importantă pentru mine să revin pe primul loc WTA”

“Este o mare bucurie să joc din nou semifinale aici și sper că voi putea ajunge în finală, ceea ce ar însemna cea mai bună perfoamanță a mea aici. Abia aștept să fiu din nou în fața fanilor, pe acest stadion atât de frumos. Este o șansă importantă pentru mine să ajung din nou pe primul loc, dar pentru asta trebuie să câștig acest turneu. Nu va fi ușor, trebuie să joc foarte bine”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

Simona Halep va juca în penultimul act la Miami contra unei jucătoare din Cehia. Adversara ei se va alege din duelul Marketa Vondrousova – Karolina Pliskova. Prima este chiar cea care a învins-o pe româncă la Indian Wells, turneul premergător celui din Florida. Ar fi, astfel, o șansă de revanșă pentru Halep.

În cazul în care o va înfrunta pe Karolina Pliskova în semifinale, Simona Halep va avea un meci extrem de important în perspectiva clasamentului WTA. Dacă va pierde o eventuală confruntare cu Pliskova, Simona Halep rămâne pe locul 3. Va fi depășită chiar de Pliskova. În schimb, calificarea în ultimul act al competiției ar asigura și revenirea pe prima poziție WTA.