Simona Halep are presa internaţională la picioare: “Ce demonstraţie de forţă”

Razvan Nicolae   
în Simona Halep
01/06/2019, 13:26
Simona Halep are presa internaţională la picioare: “Ce demonstraţie de forţă”
Simona Halep are presa internaţională la picioare

Simona Halep are presa internaţională la picioare după calificarea în optimile de finală de la Roland Garros 2019. Românca a învins-o fără drept de apel pe Lesia Tsurenko, scor 6-2, 6-1, în turul 3 al turneului de Mare Şlem din capitala Franţei. Jucătoarea de tenis de 27 de ani şi-a dominat adversara, care nu a reuşit să câştige niciun game pe propriul serviciu.

Simona Halep are presa internaţională la picioare: “A expediat-o în 55 de minute”

Simona Halep are presa internaţională la picioare, jurnaliştii din întreaga lume fiind impresionaţi de victoria din meciul cu Lesia Tsurenko. Românca a convertit în game-uri câştigate toate mingile de break şi a terminat partida din turul 3 în 55 de minute.

“Simona Halep a expediat-o pe Lesia Tsurenko în 55 de minute”, “Ce demonstraţie de forţă din partea Simonei Halep. Campioana din 2018 nu a trebuit să forţeze deloc”, “Regina Simona Halep joacă în propria curte la Roland Garros”, “Apărarea titlului continuă pentru Simona Halep”, “Nu a stat să piardă timpul” sau “Simona Halep a dominat-o pe Tsurenko. Nu i-a dat nicio şansă”, au fost titlurile care au apărut pe paginile de Twitter ale ITF, L’Equipe, Tennis 24 sau France TV Sport.

Închide ×