Probleme în familia Simonei Halep. Tatăl ei va fi executat silit

Claudiu Surmei   
in Sporturi
16/05/2018, 15:35
Probleme în familia Simonei Halep. Tatăl ei va fi executat silit
Tatăl Simonei Halep are probleme cu Fiscul

Problemele se ţin scai de familia Simonei Halep. Tatăl tenismenei are din nou probleme cu ANAF. Fiscul i-a scos la vânzare o casă din comuna Vulturu.

Casa este proprietatea unei firme al cărei unic asociat şi administrator este Stere Halep, tatăl Simonei.  Clădirea de 167 de metri pătraţi, plus terenul aferent de 1.000 de metri pătraţi vor fi scoase la licitaţie şi vor avea un preţ de pornire fixat la 50.758 lei. Proprietatea este executată silit pentru datorii neplătite către ANAF.

Clădirea este practic un punct de comercializare a alimentelor şi băuturilor alcoolice şi a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 211.607 lei și un profit net de 12.650 lei. Asta în condiţiile în care firma nu are niciun angajat, iar datoriile se ridică la 538.916 lei.

Tatăl Simonei Halep a mai avut probleme cu ANAF

Tatăl sportivei a mai avut probleme cu ANAF în anul 2016, când i s-au scos la vânzare un spaţiu de producţie, un Mercedes, un Audi, un Seat şi o autoutilitară Fiat. Sechestrul a fost ridicat după ce datoriile au fost achitate.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG live video se joacă acum. Spectacol pe Anfield

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×