Simona Halep

Simona Halep are statuie într-un sat din România! Cum arată creaţia din Prooroci!

Noul număr 1 mondial al tenisului feminin are statuie! Simona Halep a fost imortalizată chiar în momentul când strânge în braţe aranjamentul floral primit! Artistul este cunoscut pentru...
24.10.2017 | 14:16
Simona Halep are statuie intrun sat din Romania Cum arata creatia din Prooroci

Noul număr 1 mondial al tenisului feminin are statuie! Simona Halep a fost imortalizată chiar în momentul când strânge în braţe aranjamentul floral primit! Artistul este cunoscut pentru statuile sale viu colorate! Cătălin Mihalache este cunoscut pentru sculpturile în culori vii ale unor personalităţi contemporane, personaje din poveşti ori figuri istorice. Artistul a realizat de această dată o statuie a Simonei Halep. Statuia, realizată din fier beton în numai trei zile, după cum afirmă Cătălin Mihalache, este amplasată în curtea artistului, din satul Prooroci, comuna Milcov.

Simona halep are o companie plăcută în curtea artistului, fiind amplasată lângă o statuie tip caricatură a lui Smiley, de o sculptură înfăţişând-o pe Albă-ca-Zăpada şi de o statuie de patru metri a unui personaj cu chip de rege, numit Revelionul.

Simona Halep are statuie, dar nu e căutată de localnici

Artistul din Milcov a menţionat că s-a grăbit să îi facă această statuie Simonei Halep deoarece a vrut să fie primul care face acest lucru. “M-am bucurat că încă mai există cineva care face o imagine bună ţării, că există o româncă numărul unu mondial. Mi-a creat emoţii, m-am uitat cu plăcere şi cu admiraţie la televizor. Să dea Dumnezeu să tot apară asemenea oameni. Am realizat-o (statuia Simonei Halep — n.r.) în trei zile, imediat cum am auzit că a devenit numărul unu mondial şi am văzut fotografiile. Am vrut să fiu primul care îi face statuie şi am reuşit”, a spus Mihalache.

Statuia Simonei Halep are o înălţime de doi metri, la fel ca cea a lui Smiley. Artistul spune însă că statuile sale nu au căutare printre localinici, prea preocupaţi să-şi câştige traiul zilnic. În urmă cu trei ani Cătălin Mihalache a câştigat un premiu pentru originalitate la emisiunea “Românii au talent”.

Tags: