Sporturi

Simona Halep are un fan care vine la toate turneele ei! Ce mesaj i-a transmis după victoria din meciul cu Irina Begu

30.09.2020 | 20:52
Simona Halep are un fan care vine la toate turneele ei Ce mesaj ia transmis dupa victoria din meciul cu Irina Begu
Simona Halep are un fan care vine la toate turneele ei! Ce mesaj i-a transmis după victoria din meciul cu Irina Begu
ADVERTISEMENT

Simona Halep are susținători din plin peste tot în lume, însă unul este cu adevărat special, acesta primind și un mesaj de la Simona după victoria din meciul cu Irina Begu.

Halep se află în mijlocul turneului de la Roland Garros, turneu la care a debutat chiar de ziua ei cu o victorie, împotriva ibericei Sorribes Tormo.

ADVERTISEMENT

Miercuri, în turul al doilea din competiție aceasta s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, într-un duel 100% românesc cu Irina Begu.

Simona Halep mesaj pentru fanul său omniprezent

Un fan din România, este prezent la toate turneele la care Simona este prezentă. De această dată acesta a fost surprins în tribunele de pe arena Suzanne-Lenglen din Paris.

ADVERTISEMENT

Marion Bartoli l-a evidențiat pe acesta în timpul interviului la final de meci, “Este un mare fan, îi mulțumesc că a venit. Are deja autograful meu” a fost replica Simonei.

Partida dinre cele două românce a durat 1 oră șî 23 de minute, timp în care cele două au etalat un tenis de înaltă clasă. În turul următor, Halep o va întânli tocmai pe Amanda Anisimova, cea care a produs surpriza la ediția precedentă, eliminând-o pe Simona în sferturi.

ADVERTISEMENT

Amanda Anisimova e în formă bună la Roland Garros

Elimnarea Simonei Halep de anul trecut a fost o adevărată surpriză. Anisimova în vârstă de doar 19 ani și clasată pe locul 29 WTA, încercă să repete performanța de anul trecut și la această ediție.

Jucătoarea din SUA traversează o formă de zile mari. Favorita numărul 25 a competiţiei a cedat doar 4 game-uri în primele două runde. S-a impus de fiecare dată cu 6-2, 6-0 și le-a învins pe Tamara Korpatsch şi Bernarda Pera în tururile precedente.

ADVERTISEMENT

“Este o adversară grea, sper să joc mai bine decât anul trecut. Şi să lupt pentru şansa mea, ştiu că este greu în turul 3 al unui Grand Slam. Mă bucur că sunt aici, eu voi încerca să mă calific. Voi discuta şi cu Darren Cahill şi vom vedea”, a declarat Simona Halep după victoria cu Irina Begu.

ADVERTISEMENT