Simona Halep

Simona Halep are un nepoțel! Anunțul a fost făcut în cadrul unei petreceri, de către cumnata jucătoarei de tenis

02.05.2020 | 22:48
Simona Halep are un nepotel Anuntul a fost facut in cadrul unei petreceri de catre cumnata jucatoarei de tenis
ADVERTISEMENT

Fratele Simonei Halep va deveni tătic pentru a doua oară! Luminița, cumnata jucătoarei de tenis din România, a făcut marele anunț într-un cadru restrâns, între rude.

Simona Halep are un nepoțel

Conform Cancan, Nicolae Halep, fratele Simonei, știa că va fi tătic în urmă cu ceva vreme, însă rudele au aflat vestea cea mare în urma unei petreceri surpriză, în cadru restrâns.

ADVERTISEMENT

Mai mult, nimeni nu știa dacă bebele va fi băiețel sau fetiță. Misterul a fost spulberat și familia Halep a aflat că se va naște un „moștenitor”.

Luminița Halep a organizat petrecerea surpriză cu ocazia zilei de naștere a soțului Nicolae, fratele Simonei Halep. Drept răsplată, Simona Halep a făcut clătite.

ADVERTISEMENT

„Eu făceam clătite și înainte. Am făcut o pauză de 3-4 ani. Așa că am reluat acum. Prima oară nu mi-au ieșit, a doua oară mi-au ieșit foarte bune, iar a treia oară, săptămâna trecută, am citit eu pe o rețetă ca trebuie să pun și sare.

Dar am pus puțin mai mult și când am mâncat din ele nu au fost bune deloc și le-am aruncat direct. Este un subiect foarte sensibil pentru mine, gătitul, dar sper ca după ce ies din carantină să știu să fac mult mai multe lucruri decât făceam înainte”, a explicat Simona Halep pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Nicolae are 34 de ani, conform Cancan, și, spre deosebire de sora lui, nu a ales calea „rachetei de tenis”. Relația dintre frații Halep rămâne, însă, excelentă, precizează sursa citată.

Nicolae este însurat cu Tania și aveau deja o fetiță, pe care au botezat-o Tania. Luminița este cu un an mai mică decât Simona Halep și între cele două s-a legat o prietenie nemaivăzută.

ADVERTISEMENT

Simona Halep are încredere mare în fratele ei, drept dovadă Nicolae administrează acum toate afacerile pe care sportiva le are pe litoralul românesc.

 

ADVERTISEMENT
Tags: